Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

 

Tots i totes podem fer un poble millor!
Tarda castellera. Festa Major 2016.
L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es compromet a potenciar els canals i els espais de participació ciutadana. Les persones són el bé més preuat de tot poble o ciutat. Per això han de ser les protagonistes de les polítiques públiques, dels projectes de poble i de la configuració i el funcionament dels serveis públics.

 

Cada persona i tots els col·lectius són una font infinita d'idees i energia per aconseguir un poble més just, més cohesionat i més solidari, especialment amb les persones que necessiten un cop de mà, ja sigui per raons de salut, edat, pobresa, exclusió...

 

Per tot plegat cal establir canals perquè tothom pugui fer propostes. També és necessari crear estructures i mètodes que permetin la implicació activa i directa dels ciutadans i ciutadanes en les decisions i accions. Alguns espais de participació fa anys que existeixen, com els consells municipals o els processos participatius (cogestió de l'Espai Jove l'Escorxador, Procés Participatiu de la Festa Major...).

 

Us convidem a consultar aquesta pàgina per conèixe'ls!

 

Són exemples ja consolidats, però l'Ajuntament vol anar més enllà per eixamplar els espais i canals de participació i decisió. Per aquest motiu està immers en la redacció d'un reglament de Participació Ciutadana.

 

Per tal d'elaborar-lo, es convida a la ciutadania a respondre 'on-line' les preguntes de l'enquesta sobre Participació Ciutadana.

 


 

Processos de participació

Espais i canals de participació permanents

La Sala del Comú és un dels llocs on es reuneixen els Consells Municipals

 

 

Consells Municipals

 

 

Centre Cívic


Centre Cívic

És un equipament que proporciona espais a les entitats del municipi que ho sol·licitin. Conté despatxos, sales per a activitats i reunions... Està autogestionat per les mateixes entitats, sempre sota la tutela de l'Ajuntament. Alhora, pretén ser un espai de col·laboració i interelació entre les diverses associacions del municipi.

 

Per sol·licitar disponibilitat d'espai al Centre Cívic cal adreçar-se al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.


 

Processos de participació tancats (mandat 2015-2019)