Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 27 de juliol

 

La Sala del Comú és un dels llocs on es reuneixen els Consells Municipals
Els Consells Municipals són òrgans sectorials de participació ciutadana, dedicats a temàtiques concretes. Hi estan representades entitats i associacions vinculades a cadascuna de les temàtiques. És un espai on són interlocutors directes amb l'Ajuntament. Tenen l'avantatge de treballar sobre temes específics, generalment acotats, i on tots els membres del Consell en qüestió hi tenen un interès i un coneixement notable.

 

Una de les seves finalitats és integrar la participació de la ciutadania i les seves associacions en els assumptes municipals. Queden exclosos, per tant, àmbits en els que el municipi no actua o no és competent. Amb tot, el ventall de temes vinculats a l'àmbit municipal, sobre els quals es pot crear un òrgan de participació sectorial, és molt ampli. Malgrat que les seves deliberacions i decisions no són vinculants, l'Ajuntament procura complir-les al màxim, sempre que no contradiguin la legislació vigent i atenent la disponibilitat econòmica i pressupostària.

 

En aquest apartat, clicant als següents enllaços, podeu consultar informació detallada de cadascun dels Consells Municipals existents (composició, funcionament, actes de reunions...).