Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost

L’Ajuntament informa la ciutadania sobre els serveis sanitaris de referència del municipi

8 de maig de 2013Arrel les contínues modificacions que està patint el sistema sanitari català i els canvis d’hospitals de referència, especialitats mèdiques i atenció sanitària, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, mitjançant la Regidoria de Salut Pública i Sanitat, ha editat un llibret que recull tots els serveis sanitaris de què disposa la ciutadania de Palau-solità i Plegamans. Sota el títol “Serveis Sanitaris per a Palau-solità i Plegamans”, aquesta feina ha estat coordinada amb els integrants de l’àmbit de salut del municipi que estan representats en el Consell Municipal de Salut.

 

La regidora de Salut Pública i Sanitat, Carmen Cabeza, explica que “el que volem és estalviar al ciutadà, i més en un moment d’angoixa i presses, acudir a un centre de salut que no sigui el que li correspon i que es trobi amb l’inconvenient de no poder ser atès”.

 

La publicació recull totes les dades de contacte, el plànol de situació, els horaris d’atenció, els serveis dels diferents centres i els que són referència per a especialitats concretes. A més, s’informa de la ubicació d’altres serveis com l’ASSIR (Atenció a la salut sexual i reproductiva), Salut Mental o l’Oficina d’Assessorament Jove, i el transport públic a més dels telèfons d’interès.

 

L’alcaldessa del municipi, Teresa Padrós, manifesta que els canvis soferts com la incorporació de l’Hospital de Mollet com a nou hospital de referència o les urgències nocturnes a la Llagosta han obligat l’Ajuntament a “explicar molt detalladament quin servei ofereix cada centre, on es poden trobar les diferents especialitats mèdiques o quines són les dades de contacte”. Però l’alcaldessa va més enllà i denuncia públicament “les dificultats que dia a dia provoquen les retallades que es van ampliant i que redueixen les hores d’atenció mèdica, l’increment del cost dels medicaments i l’augment de les llistes d’espera”. Padrós manifesta que “els responsables polítics no ens podem creuar de braços i hem de continuar treballant per reclamar el manteniment dels drets assolits anys enrera, que sorgeixen de la societat, perquè entenem que aquests canvis poden representar un atac contra l’estat del benestar i, en concret, contra la nostra sanitat pública”.

 

El llibret es farà arribar a totes les llars de Palau-solità i Plegamans i estarà disponible també als equipaments municipals i sanitaris. A més, es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament www.palauplegamans.cat.


Imatges relacionades

  • Portada del llibret de Serveis Sanitaris

    Portada del llibret de Serveis Sanitaris

Documentació adjunta