Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

El CAP i l’Espai Jove organitzen diverses activitats en motiu del Dia Mundial sense Tabac

30 de maig de 2013El 31 de maig és el Dia Mundial sense Tabac, fixat per la Organització Mundial de la Salut (OMS) des del 1988 amb la intenció de centrar l’atenció sobre els problemes que suposa el consum de tabac per a la salut pública i amb l’objectiu de prevenir i controlar el tabaquisme.

 

A Palau-solità i Plegamans el Centre d’Assistència Primària (CAP) i l’Espai Jove l’Escorxador han organitzat diverses activitats per conscienciar sobre les conseqüències que té en la salut el consum de tabac, animar les persones fumadores a abandonar aquest hàbit i prevenir que d’altres comencin a fumar.

 

El CAP ha organitzat una jornada informativa al mateix edifici en el que s’ubica, al carrer Can Cortès, 46. Hi haurà una taula informativa de 9.30 a 11.30h i de 16.30 a 18.30h amb l’objectiu d’informar la població sobre els riscos sobre la seva salut als que s’exposen les persones fumadores, les eines i les estratègies que poden ajudar a deixar de fumar i els tractaments que existeixen per facilitar aquest objectiu. Des del CAP animen totes les persones a assitir-hi, en especial aquelles persones que estan convençudes de voler deixar de fumar.

 

En paral·lel, l’Espai Jove l’Escorxador ha organitzat dues iniciatives diferents al voltant del Dia Muncial sense Tabac. El mateix 31 de maig animen a tots els joves del municipi a acudir-hi (pg. de la Carrerada s/n), a les 18.00h, per mesurar la capacitat pulmonar. A més a més, quedarà instal·lada l’exposició ‘El tabac al descobert’, al mateix Espai Jove. Es podrà visitar del 4 al 21 de juny, de 16 a 20h. La mostra convida a conèixer millor el tabac, el seu consum i tot el que implica, amb la intenció d’informar els joves i que així puguin prendre les seves decisions de manera responsable.

 


Imatges relacionades

  • Centre d'Assistència Primària de Palau-solità i Plegamans

    Centre d'Assistència Primària de Palau-solità i Plegamans

  • Espai Jove l'Escorxador

    Espai Jove l'Escorxador

Enllaços relacionats