Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

Nous horaris del CAP Palau

1 de febrer de 2018A partir de l’1 de febrer, el Centre d’Assistència Primària tancarà a les 20h

 

El mes de febrer arriba amb un canvi en els horaris de tancament del CAP Palau, que passarà a tancar a les 20h, en comptes de les 21h, com ho feia fins ara. Aquesta modificació no hauria d'afectar la ciutadania, perquè, actualment, durant aquesta última hora ja no es programen visites, i donada la poca afluència, el personal sanitari desenvolupa altres tasques majoritàriament administratives, com ara revisions d'analítiques o historials mèdics, programació de visites domiciliàries o trucades rutinàries a usuaris.

 

El servei d'urgències no es veurà alterat pels nous horaris del CAP Palau, ja que es reforça el servei domiciliari i el CAP Caldes obre el servei d’urgències una hora abans, a les 20h. Aquest és el centre de referència per a Palau-solità i Plegamans, fins a la mitjanit. A partir de les 24h, el CAP la Llagosta pot gestionar diverses problemàtiques en lloc d'acudir a l'Hospital de Mollet.

 

Es recomana que qualsevol persona que necessiti atenció mèdica urgent, contacti amb el telèfon 061 CatSalut Respon. Un equip de professionals sanitaris valorarà les molèsties del pacient i l'adreçaran al centre més adequat.


Imatges relacionades

  • CAP de Palau-solità i Plegamans.

    CAP de Palau-solità i Plegamans.