Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Se suspenen els esdeveniments col·lectius organitzats per l’Ajuntament durant 15 dies a causa del Coronavirus

11 de març de 2020En atenció a les noves directrius i mesures aplicades pel Govern de la Generalitat sobre el Coronavirus, a partir de l’activació de la fase d’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT), l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ordena per als propers 15 dies:

 

  • Suspendre totes les activitats i esdeveniments col·lectius (culturals, de lleure...) organitzats per l’Ajuntament.
  • Pel que fa als esdeveniments esportius es faran a porta tancada, sense públic. Se n'exceptuen les activitats esportives de menors, que hi podran anar amb els familiars acompanyants.

Pel que fa a les activitats i esdeveniments d'altres entitats que no formin part de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, el Govern de la Generalitat demana, com a mesura preventiva per contenir la propagació del virus, prohibir a partir de demà dijous totes les activitats col·lectives amb aforaments superiors a 1.000 persones, ja siguin a l’aire lliure o en un recinte tancat. Els actes amb menys d’un miler d’assistents només es podran celebrar si s’ocupa un terç de l’aforament màxim autoritzat.

 

Per esdeveniments col·lectius amb aforaments inferiors a 1.000 persones, sigui quina sigui la seva temàtica, es recomana contactar amb les entitats organtizadores per confirmar el manteniment o no de l'activitat en qüestió.

 

Es recomana que en els serveis d’atenció al públic, com és el cas de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, es prioritzi l’atenció telefònica i telemàtica. En el cas d’atenció presencial, s’establiran, si fos necessari, els torns imprescindibles per garantir la prestació del servei.

 

L'Ajuntament aconsella a la ciutadania que es mantingui informada de qualsevol novetat consultant el web i les xarxes socials municipals, que s'aniran actualitzant puntualment.

 

Més informació a:

Vídeo ‘Què és el coronavirus SARS-Cov-2’

Test informatiu: Criteris d’infecció per coronavirus.


Imatges relacionades

  • Façana de l'Ajuntament

    Façana de l'Ajuntament