Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

L'Ajuntament confirma els primers casos de Covid-19 a Palau-solità i Plegamans

23 de març de 2020Es recorda no sortir al carrer si no és per una de les causes establertes a la normativa de restriccions

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans informa dels primers casos de coronavirus COVID-19 al municipi, segons ha confirmat el Departament de Salut de la Generalitat. Encara s'ha de determinar el número de persones afectades i la seva situació mèdica.

 

Així mateix, el consistori fa una crida a la calma a tota la ciutadania i recorda que està en contacte permanent amb el Departament de Salut i actuant segons el protocol establert fins ara d'acord amb les recomanacions fixades.

 

Des de l'Ajuntament es demana als veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans que no facin cas dels rumors, que s'informin pels canals oficials tant de l'Ajuntament com de les autoritats sanitàries; i sobretot que no surtin al carrer, si no és per una de les causes permeses a la normativa sobre restriccions. #Quedatacasa, #Joemquedoacasa.

 

Davant qualsevol dubte, el consistori recorda que cal posar-se en contacte amb el telèfon 061. Més informació al Canal Salut de la Generalitat. al web municipal i a les xarxes socials municipals


Imatges relacionades

  • Panoràmica del centre

    Panoràmica del centre