Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Aquest estiu, Cultura Segura! Tot preparat per les activitats culturals i d'oci durant aquest estiu

31 de juliol de 2020Es volen evitar les aglomeracions i donar suport a la cultura, seguint els protocols de seguretat i prevenció per la Covid-19

 

El pròxim 9 d'agost arrenca la programació de les diferents activitats culturals i d'oci d'estiu, que es durà a terme durant tot el mes d'agost i principis de setembre en diferents espais de la vila. L'Ajuntament ha treballat per adaptar els actes a les particularitats de l'etapa de represa i atents a l'evolució de la pandèmia del virus Covid-19 i a la correcta aplicació dels protocols i mesures de prevenció.  

 

El passat diumenge 19 de juliol part de l'equip de govern va anunciar que la Festa Major passava a ser un conjunt d'activitats culturals i d'oci durant el mes d'agost i inici de setembre. L’alcalde Oriol Lozano va agrair la tasca, la comprensió i la col·laboració de les entitats i persones que col·laboren en els processos participatius i en l’organització de la Festa Major i les diverses activitats culturals de l’estiu a la vila. El regidor de Festes Jordi Plaza va explicar que "farem actes repartits durant tot el mes d’agost, en espais amb aforament limitats, amb reserva prèvia d’entrades i seguint totes les normes de seguretat i higiene”. Segons el regidor, l’objectiu és evitar les aglomeracions distribuint les activitats durant tot el mes, complint amb les recomanacions per evitar nous contagis, i mantenint viva, en la mesura del possible, la nostra xarxa cultural, “Apostem decididament per la cultura del nostre país, un sector que està patint greument aquesta crisi, tant els artistes i companyies com els tècnics i les empreses d’aquesta indústria.”

 

S'ha adaptat una pàgina on es pot veure tota la programació dels actes i l'enllaç per reservar les entrades que properament estarà actiu. 

 

Reserva prèvia d’entrades a les activitats culturals d’estiu

 

A una part de les activitats només es podrà accedir amb una entrada reservada prèviament de manera telemàtica, com a sistema per gestionar l’aforament limitat dels espais. Properament s’informarà a la població dels enllaços online per fer les reserves. En qualsevol cas, la programació d’aquests actes es podrà veure alterada en funció de l’evolució de la pandèmia.

 

Programa Cultura Segura!

 

En les imatges adjuntes i aquí podeu veure totes les actuacions que hi haurà a Palau-solità i Plegamans des del 9 d'agost fins al 3 de setembre. El Diumenge 9 d'agost es donarà el tret de sortida a les Activitats Culturals d'Estiu amb Rivolta i la seva cançó italiana. Hi haurà també jazz, havaneres, concert vermut, espectacles infantils i de teatre. També arriba a la vila l'espectacle itinerant 'Moltes Gràcies!' de Quim Masferrer que es passejarà amb el seu camió pel Camí Reial de sud a nord. 

 

Com no podia faltar, alguns actes de la Festa Major s'han traslladat a les activitats d'estiu, com la Marató de Donació de Sang, que tindrà lloc el 29 d'agost o la Caminada Popular Maria Víctor, el 30 d'agost. El divendres 28 d'agost es farà un Pregó Homenatge virtual als col·lectius que han estat en primera línia per la pandèmia de la Covid-19. 

 

Normes i mesures de seguretat per la prevenció del contagi del Coronavirus

 

A tots els actes culturals i activitats d'oci s'hauran de seguir unes mesures i normes de seguretat adaptades a cada un dels espais, són les següents: 

 

- Utilització OBLIGATORIA de mascareta.

- Mantenir el distanciament físic de 1.5 metres. 

- Rentat de mans amb aigua i sabó o gels hidroalcohòlics. A l'entrada de la sala es disposa d'un dosificador de gel. 

- Higiene de símptomes respiratoris: evitar tossir directament a l'aire, tapar-se la boca amb la cara interna de l'avantbraç en aquests casos i evitar tocar-se la cara, nas i ulls. 

- Les persones que presenten simptomatologia comptabile amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) no podran anar a l'equipament municipal. 

- Les persones que han estat positiu per al SARS-CoV 2 durant els 14 dies anteriors, o ha estat en contacte estret amb un positiu confirmat o amb simpotamatologia compatible no podran anar a l'equipament municipal. 

 

 

 


Imatges relacionades

  • Cartell Cultura Segura

    Cartell Cultura Segura

  • Programació Cultura Segura

    Programació Cultura Segura

  • Programació Cultura Segura

    Programació Cultura Segura

Documentació adjunta

Enllaços relacionats