Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 29 de juliol

L’AECC celebra, el I Congrés de Persones amb Càncer i Familiars

5 de novembre de 2020Es tracta d’un espai per compartir, aprendre i viure el dia a dia de la malaltia

 

El pròxim 10 de novembre tindrà lloc la I edició del Congrés de Persones amb Càncer i Familiars. Enguany, a causa de la situació excepcional causada per la COVID-19, l'esdeveniment serà íntegrament digital.

 

Des de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es vol col·laborar en la difusió d’aquest esdeveniment pensat per oferir a les persones amb càncer i als familiars tot el que necessiten: informació veraç de la mà de professionals de diferents associacions i testimonials que poden ajudar compartint la seva experiència.

 

Per participar, les persones interessades només s’han de registrar fent clic en el següent enllaç: Inscripció congrés de persones amb càncer i familiars

 

El Congrés de Persones amb Càncer i Familiars, té el propòsit principal de promoure un espai de trobada per al diàleg entre les associacions de pacients, les persones que estan passant per una malaltia oncològica, els seus familiars i els professionals soci-sanitaris que els atenen. Els principals objectius del congrés són:

 

  • Donar a conèixer les necessitats que tenen pacients i familiars durant el transcurs de la malaltia en un entorn acollidor i positiu i oferir les eines necessàries per a millorar el seu dia a dia, tractant d'arribar al major nombre possible de persones, pacients i familiars.
  • Donar resposta als dubtes i inquietuds que puguin tenir les persones amb càncer amb una informació veraç, fiable i actualitzada.
  • Consolidar un punt de trobada i intercanvi d'experiències per a pacients i professionals de Catalunya.
  • Fomentar un espai de trobada i de treball conjunt amb les associacions de pacients de Catalunya.

Imatges relacionades

  • Congrés de Persones amb Càncer i Familiars

    Congrés de Persones amb Càncer i Familiars