Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

Detinguts els presumptes lladres que van assaltar amb violència un domicili de la vila

6 de febrer de 2013Els Mossos d’Esquadra han detingut 14 persones que, presumptament, formaven part d’un grup que havia perpetrat robatoris a Palau-solità i Plegamans, Sant Cugat del Vallès, Bellaterra i Rubí.

 

Sembla que alguns dels membres d’aquesta banda són les mateixes persones que el passat 9 d’octubre van entrar en una casa del carrer Mossèn Cinto Verdaguer, al centre de Palau-solità i Plegamans, on van atacar i robar els veïns que hi vivien. Aquest robatori va ser un dels casos que va motivar que l’Ajuntament organitzés una xerrada el 16 d’octubre per donar consells de seguretat a la gent gran. La xerrada va anar a càrrec de la regidora de Gent Gran, Carme Sanz i del coordinador de l’Àrea Municipal de Seguretat, Joan Gràcia.

 

Segons informa l’Agència Catalana de Notícies i tal i com s’ha recollit en diversos mitjans de comunicació, en els registres efectuats en l’operació policial s’han intervingut armes de foc reals i simulades, material per cometre robatoris violents i substàncies estupefaents. La investigació va iniciar-se el 22 d’octubre després que un agent dels Mossos d’Esquadra que estava fora de servei va detenir una dona que formava part d’un grup de tres persones que tractaven d’escapar-se després d’efectuar un robatori violent en un domicili de Rubí.

 

Les 14 persones detingudes (12 homes i 2 dones) com a presumptes membres d’aquesta banda criminal tenen edats compreses entre els 22 i els 45 anys. Tots ells són veïns de diverses poblacions del Vallès Occidental. La majoria són persones amb nacionalitat espanyola, excepte 5, que provenen d’altres països d’Europa, Amèrica Llatina i Àfrica. Se’ls imputa un total de 30 fets penals, en els delictes de pertinença a organització criminal; dos robatoris violents en dos domicilis (a Palau-solità i Plegamans i Rubí); actes preparatoris per a un tercer robatori violent al Vendrell; tràfic de drogues; dos robatoris a un establiment comercial i a una empresa de Sant Cugat del Vallès i Rubí; extorsió i delictes menors.


Imatges relacionades

  • El robatori es va cometre en un domicili del centre de la vila

    El robatori es va cometre en un domicili del centre de la vila

  • Xerrada feta a l'octubre per prevenir la gent gran sobre els robatoris

    Xerrada feta a l'octubre per prevenir la gent gran sobre els robatoris

Enllaços relacionats