Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost

Nens i nenes de l’Escola Can Cladellas visiten la Casa Consistorial

13 de març de 2013Un grup d’alumnes de 3r de primària l’Escola Can Cladellas han visitat aquest matí la Casa Consistorial de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Han estat rebuts i guiats per l’Alcaldessa, Teresa Padrós, junt amb el Tinent d’Alcaldia d’Educació i Cultura, Joan Carles Tinoco, el regidor de Comerç, Turisme, Cultura i Esports, Miquel Rovira, i la regidora d’Espais Públics, Gent Gran i Festes, Carme Sanz.

 

La visita ha començat a la Sala de Plens, on Padrós, Tinoco, Rovira i Sanz han explicat als nens i nenes el funcionament de la institució i les qüestions de les que s’encarrega l’Ajuntament. Allà els nens i nenes han fet tota mena de preguntes sobre el consistori i sobre la tasca política dels seus representants, fins i tot hi ha hagut qui s’ha interessat per saber què s’ha d’estudiar per ser alcalde o alcaldessa.

 

“Ha estat molt interessant l’enorme feina que han fet els nens i nenes”, ha comentat l’Alcaldessa, després de veure un plànol molt complet que han elaborat els alumnes amb l’ajuda dels seus professors. El plànol mostra com és actualment “el parc de la riera” i com el voldrien millorar amb elements infantils, una tanca “perquè les pilotes no caiguin a la riera”, han explicat, i una zona marcada com a camp de futbol.

 

Després de la sessió a la Sala de Plens, l’Alcaldessa i els regidors presents en la visita han acompanyat els infants en un recorregut per diverses dependències de la Casa Consistorial. En cadascuna de les sales han pogut veure els professionals que hi treballen i se’ls hi ha explicat les tasques que desenvolupen. De nou, i com en altres visites, dos dels indrets que més han despertat l’interès dels alumnes han estat la Sala del Comú i el despatx d’Alcaldia. Per últim, i com a comiat que ja és una tradició, els nens i nenes han posat per a la foto de família a l’escala central de l’edifici.


Imatges relacionades

  • Els alumnes de Can Cladellas, amb Rovira, Sanz i Padrós

    Els alumnes de Can Cladellas, amb Rovira, Sanz i Padrós

Enllaços relacionats