Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 29 de juliol

El registre d'absències, un servei operatiu tot l'any

5 d'agost de 2013La Policia Local fa un control més detallat de les llars que es queden buides quan els seus propietaris són fora

 

En època estival molts ciutadans de Palau-solità i Plegamans fan ús del registre d'absències domiciliàries, un servei que presta la Policia Local del municipi quan un propietari els comunica que estaran fora de casa durant uns dies. "És un servei que s'utilitza força durant les vacances d'estiu, però es pot sol·licitar en qualsevol època de l'any", explica la Tinenta d'Alcaldia de Territori i Medi Ambient i regidora de Seguretat Ciutadana, Àngels Marcuello.

 

El servei, que està en funcionament des de fa alguns anys, permet que la Policia Local tingui constància de les llars que estan buides perquè els seus residents estan fora per vacances o per alguna altra qüestió. No es tracta d'una vigilància particular i permanent, però sí fa possible que els policies puguin parar una atenció especial a les llars registrades quan realitzen les patrulles. D'aquesta manera poden detectar si hi ha activitat estranya o altres problemes, com fuites d'aigua o altres incidències.

 

Per fer ús del registres d'absències domiciliàries cal acudir a la Comissaria de la Policia Local (pg. de la Carrerada, núm. 51) i omplir un formulari on s'han de detallar algunes dades útils per efectuar el servei i els telèfons per poder contactar amb el propietari si es detecta una incidència.


Imatges relacionades

  • Panoràmica parcial de Palau-solità i Plegamans

    Panoràmica parcial de Palau-solità i Plegamans