Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre

Ajuntament i Generalitat organitzen una jornada sobre convivència i urbanisme a Palau-solità i Plegamans

26 de novembre de 2013ATENCIÓ: Es modifica el lloc on es farà la jornada, serà a l'Auditori de Can Cortès.

 

L’objectiu és presentar programes d’actuació preventiva per garantir la convivència.

 

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, i les regidories de Seguretat Ciutadana i Joventut, de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, han organitzat una jornada sobre “Convivència i Urbanisme” que es celebrarà aquesta tarda (26 de novembre), de 17.45 a 21 hores, a l’Auditori de Can Cortès.

 

“L’objectiu d’aquesta jornada és parlar de com afecta l’urbanisme del municipi a la convivència veïnal”, explica la Tinenta d’Alcaldia de Territori i Medi Ambient i regidora de Seguretat Ciutadana, Àngels Marcuello. “L’estructuració de l’espai i l’urbanisme són dos aspectes molt importants a l’hora de pensar aquestes polítiques. Des de l’Ajuntament ho hem tingut molt en compte a l’hora d’elaborar el POUM”, manifesta.

 

“En aquest sentit – matisa el Tinent d’Alcaldia d’Educació i Cultura i regidor de Joventut, Joan Carles Tinoco – aquesta jornada vol ser un punt de trobada i un espai d’intercanvi entre els diferents estaments i la ciutadania de Palau-solità i Plegamans. Volem reflexionar entorn la convivència i l’urbanisme i la seva repercussió en temes de gènere, de joves, de veïns i també en la gestió dels conflictes a la via pública”.

 

La jornada està adreçada a entitats associatives del municipi, pares i mares d’alumnes, tècnics i professionals i responsables polítics, a més de joves, veïns i persones d’altres col·lectius que puguin estar interessats.

 

A més de la presentació, a càrrec de l’alcaldessa del municipi, Teresa Padrós, i els regidors Marcuello i Tinoco; el director de Serveis de l’Àmbit de Planificació Territorial de l’Ajuntament de Gavà, Fidel Vàzquez, farà una ponència sobre “Com afecta l’ordenació urbanística a la convivència”. Tot seguit, es farà una taula rodona per parlar de “l’urbanisme des de diferents perspectives: gènere, joventut, sector associatiu i resolució de conflictes”. En aquesta taula participaran diferents tècnics de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l’agent del grup d’Atenció a la Víctima de la Comissaria de districte de Santa Perpètua de Mogoda dels Mossos d’Esquadra, Roger Belloto.

 

Si voleu participar, podeu inscriure’s a: http://goo.gl/aUORa

 

Més informació al document adjunt.  


Imatges relacionades

  • Panoràmica parcial de Palau-solità i Plegamans

    Panoràmica parcial de Palau-solità i Plegamans

Documentació adjunta