Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost

Quatre agents de la Policia Local participen en la cursa solidària 'Memorial Javi Hernández'

16 de gener de 2014Quatre agents de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans han participat aquest matí en la 3a Marxa i Cursa de la Policia Municipal de Girona 'Memorial Javi Hernández'. Tots els participants estaven convidats a fer una aportació voluntària –la inscripció era gratuïta- que aquest any es trasllada a l'Associació Espanyola Contra el Càncer-Catalunya Contra el Càncer.

 

Els quatre agents palauencs han finalitzat la cursa assolint uns bons resultats. Un d'ells ha creuat la línia d'arribada en el 10è lloc, mentre que els altres tres han quedat entre els 30 primers. La cursa ha comptat amb una participació de 350 esportistes, que era el nombre màxim de participants que havia establert l'organització. Els corredors han completat un recorregut de 8,6km al parc de les Ribes del Ter de Girona.

 

Els agents de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans han participat en altres edicions d'aquesta cursa, que cada any es convoca com a homenatge a Javi Hernández, agent de la Policia Municipal de Girona, i en favor d'una causa solidària. La cursa, a més, permet que els corredors que ho desitgin participin amb el seu gos.


Imatges relacionades

  • Agents de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans, abans de marxar cap a Girona per participar en la Cursa Memorial Javi Hernández.

    Agents de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans, abans de marxar cap a Girona per participar en la Cursa Memorial Javi Hernández.

Enllaços relacionats