Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Revisions tècniques gratuïtes de vehicles per potenciar la seguretat viària

14 de juliol de 2014Un taller mòbil de la Fundació Mapfre oferirà revisions tècniques gratuïtes de vehicles per detectar possibles problemes mecànics. El taller quedarà instal·lat dimarts 15 i dimecres 16 de juliol en una esplanada situada al carrer Maria Aurèlia Capmany, entre els carrers Indústria i Ter, molt a prop del pont de Can Cladellas. S'hi faran les revisions dels vehicles que s'hi acostin de 10 a 14h i de 15:30 a 19:30h. Els mecànics, que revisaran 60 aspectes dels vehicles, lliuraran un informe gratuït amb la diagnosi de l'estat del vehicle. Ara bé, en aquest taller no s'hi farà cap reparació. En el cas que es detecti aquesta necessitat, el propietari podrà portar el vehicle a un taller mecànic junt amb l'informe que emetrà aquest taller mòbil de la Fundació Mapfre.

 

Pedro Sánchez, regidor de Serveis i Transports. explica que "l'Ajuntament ha considerat aquesta oferta de la Fundació Mapfre com a molt positiva per a la seguretat viària del municipi i ha col·laborat perquè es pugui dur a terme". Sánchez considera que aquesta actuació "no té per què ser vista com a perjudicial per part dels tallers mecànics del municipi". "Al contrari, més que sortir perjudicats potser se'n beneficiïn, ja que és probable que rebin vehicles per reparar en els propers dies si es detecten desperfectes en aquestes revisions", raona el regidor. "En definitiva –continua Sánchez-, ho hem vist positiu en diversos aspectes: per als conductors i per a la seguretat viària i perquè pot suposar més feina per als tallers". Per últim, el regidor agraeix a la Fundació Mapfre "que ofereixi aquestes revisions gratuïtes al nostre municipi".


Imatges relacionades

  • Solar situat al c. M. Aurèlia Capmany on s'ha d'ubicar el taller mòbil de la Fundació Mapfre els dies 15 i 16 de juliol.

    Solar situat al c. M. Aurèlia Capmany on s'ha d'ubicar el taller mòbil de la Fundació Mapfre els dies 15 i 16 de juliol.

Enllaços relacionats