Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol

La Policia Local deté dos homes quan intentaven robar uns 300 metres de cable elèctric

29 de desembre de 2014La Policia Local de Palau-solità i Plegamans ha detingut dos homes, acusats de robar cable d'alumini de la xarxa elèctrica aèria de baixa tensió. Els detinguts són dos homes de 27 i 28 anys d'edat. L'un és veí de Santa Perpètua de Mogoda; l'altre, de Polinyà. Ambdós van ser identificats i traslladats a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Perpètua de Mogoda, on se'ls hi han obert diligències per un delicte de furt.

 

Els fets van ocórrer el vespre d'aquest passat dissabte, 27 de desembre. Aparentment, els individus arrestats havien sostret 300 metres de cable, amb un valor aproximat de 1.500€, d'una bobina industrial que es troba a la carretera de Sentmenat, dins el terme municipal de Palau-solità i Plegamans. La bobina està situada des de fa uns dies en aquest paratge per extreure'n el cable amb el qual s'està reparant la xarxa elèctrica malmesa per la ventada del passat 9 de desembre.

 

La detenció va ser possible gràcies a la col·laboració ciutadana i a la ràpida actuació policial. Un veí de la zona va trucar a la Policia Local a les 19.15h del dissabte per alertar que dos individus estaven robant cable d'aquesta bobina. Al lloc dels fets s'hi va desplaçar ràpidament una patrulla de la Policia Local, amb dos agents. En arribar-hi van aturar una furgoneta Volkswagen del model 2FJE2 i de color vermell i van comprovar que en el seu interior hi transportaven 300 metres de cable i una cisalla, unes tenalles de grans dimensions que probablement van utilitzar per tallar el cable i sostreure'l de la bobina. Els agents de la Policia Local van detenir els presumptes lladres i els van traslladar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Perpètua de Mogoda. A més, van requisar la furgoneta, el cable aparentment robat i la cisalla. Tot plegat es troba en dipòsit i sota custòdia a la comissaria de la Policia Local i fins que l'autoritat judicial determini què se n'ha de fer.


Imatges relacionades

  • Furgoneta Volkswagen que havien utilitzat els presumptes lladres i que es troba en dipòsit a la Comissaria de la Policia Local.

    Furgoneta Volkswagen que havien utilitzat els presumptes lladres i que es troba en dipòsit a la Comissaria de la Policia Local.

  • Detall del cable tallat de la bobina industrial.

    Detall del cable tallat de la bobina industrial.

  • Cable trobat a l'interior de la furgoneta dels presumptes lladres.

    Cable trobat a l'interior de la furgoneta dels presumptes lladres.