Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost

Els alumnes de 4t de primària visiten la Comissaria de la Policia Local i el Jutjat de Pau

15 de gener de 2015Els alumnes de 4t de primària de totes les escoles de la vila estan realitzant aquesta setmana visites a la Comissaria de la Policia Local i el Jutjat de Pau del municipi. En total visiten l'equipament més de 200 nens i nenes, que són els qui estudien 4t de primària a les escoles Josep M. Folch i Torres, Can Cladellas, Palau, Can Periquet i Marinada.

 

En cadascuna de les visites els infants es divideixen grups i són dos agents de la Policia Local els qui fan de guia. Aquest matí ha tocat el torn dels nens i les nenes que estudien 4t de primària a l'Escola Marinada, una trentena d'alumnes. Han visitat les instal·lacions i han escoltat amb molt d'interès les explicacions dels agents de la Policia Local i del personal administratiu del Jutjat de Pau.

 

Així han conegut quines són les tasques de la Policia Local i del Jutjat de Pau i els serveis que ofereixen. En una entrevista realitzada per a Ràdio Palau, dos dels agents que fan d'amfitrions en aquestes comenten que "sovint surten força sorpresos de la visita perquè tenen molt interioritzada la imatge de les detencions i desconeixen que en realitat la gran majoria de tasques de la Policia Local tenen a veure amb l'assistència i l'ajuda a les persones". D'aquesta manera els hi reforcen la idea que "la Comissaria és un equipament obert a tothom". Els nens i nenes surten de la visita havent conegut les instal·lacions de l'edifici, des de les sales de reunions fins a l'auditori o el calabós. I aquest és precisament un dels indrets que més interès els suscita, així com els equips informàtics i de telecomunicacions amb què compten.


Imatges relacionades

  • Visita a la Comissaria i el Jutjat de Pau d'alumnes de 4t de primària.

    Visita a la Comissaria i el Jutjat de Pau d'alumnes de 4t de primària.

  • Visita a la Comissaria i el Jutjat de Pau d'alumnes de 4t de primària.

    Visita a la Comissaria i el Jutjat de Pau d'alumnes de 4t de primària.