Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 18 de setembre

La Policia Local incorpora una nova motocicleta per substituir una altra d'antiga

12 de març de 2015L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha rebut aquest matí una nova motocicleta per a la Policia Local. La compra d'aquesta motocicleta, que ha suposat una inversió d'uns 8.000€ -incloent-hi l'equipament, els accessoris i el logotip-, era necessària per substituir-ne una altra que calia renovar per la seva antiguitat. La nova motocicleta, una Yamaha XMax 250, és també més potent que l'anterior. Així, la Policia Local continua comptant amb un parc mòbil format per dues motocicletes i dos cotxes.

 

Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Àngels Marcuello, Tinenta d'Alcaldia de Territori i Medi Ambient i regidora de Seguretat Ciutadana i Joan Gràcia, coordinador de l'Àrea de Seguretat Municipal, han estat presents en el moment que un dels agents del cos ha portat la motocicleta fins l'Ajuntament. Àngels Marcuello ha destacat que "sobretot es destinarà a les tasques de proximitat de la Policia Local". "És una motocicleta moderna, funcional i equipada que permetrà desenvolupar millor les tasques de proximitat i també les preventives en dispositius de seguretat com la Festa Major, el Carnestoltes i altres activitats multitudinàries", ha afegit Joan Gràcia.


Imatges relacionades

  • D'esq. a dreta: Joan Gràcia, Teresa Padrós i Àngels Marcuello, amb l'agent de la Policia Local que ha dut la nova moto fins a l'Ajuntament.

    D'esq. a dreta: Joan Gràcia, Teresa Padrós i Àngels Marcuello, amb l'agent de la Policia Local que ha dut la nova moto fins a l'Ajuntament.