Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost

Tot a punt per celebrar una revetlla de Sant Joan en la que cal extremar les precaucions

21 de juny de 2017L’onada de calor fa que hi hagi un elevat risc d’incendi

 

L’Ajuntament i les entitats que hi col·laboren ja ho tenen tot a punt per celebrar aquest divendres la revetlla de Sant Joan. “Demanem que tothom gaudeixi de la festa amb responsabilitat; amb cura i coneixement. És una nit per divertir-se, no per tenir ensurts”, destaca Carme Sanz, tinenta d’Alcaldia i regidora de Festes.

 

Es recorda que els números de telèfon per avisar de qualsevol emergència són el 112 i el 93.864.96.96 (Policia Local). Es pot consultar el programa d’actes i llegir consells de prevenció i autoprotecció al web ‘Revetlla de Sant Joan’. També s’hi poden trobar els bans específics que regulen què està permès i què no. Per exemple, l’única foguera que hi haurà al municipi és la que organitza l’Ajuntament i que tancarà la cercavila i el correfoc final de la festa. La foguera cremarà a l’esplanada annexa al pavelló d’esports. Enguany s’hi accedirà pel carrer Folch i Torres i no pel passeig de la Carrerada, a causa de les obres que s’estan fent en aquest indret. No es pot encendre cap altra foguera en tot el municipi ja que s’ha exhaurit el període per demanar l’autorització corresponent.

 

El dispositiu de seguretat que organitza la Policia Local tindrà dues franges horàries diferenciades. A partir del vespre és quan hi haurà el màxim d’efectius: 6 agents, 2 patrulles, 4 voluntaris de Protecció Civil, 1 ambulància, 1 cuba d’aigua de 500 litres de forma permanent. En determinades hores de la nit s’hi sumaran una patrulla dels Mossos d’Esquadra i un camió cisterna del servei de neteja urbana. A banda, l’Ajuntament ha establert un protocol d’actuació amb els Bombers de Mollet del Vallès. A més d’assegurar la coordinació, tindran efectius desplaçats a punts estratègics del territori que cobreix aquest parc de bombers per actuar amb la màxima celeritat.

 

Festa

El Sopar a la Fresca ha superat els rècords anteriors. S’hi han inscrit 677 persones, xifra que completa l’aforament disponible, malgrat haver-se ampliat des de les 500 places inicials, que es van esgotar poc després d’obrir-se les inscripcions. “Hem hagut d’ampliar l’espai del sopar més enllà de la plaça de la Vila”, relata la regidora. “Després del sopar, tothom està convidat a gaudir del ball a la mateixa plaça, amb orquestra i discoteca a partir de les 23.30h”, afegeix Sanz.

 

El programa d'actes per a la Revetlla  de Sant Joan és el següent:

 

 • Arribada de la Flama del Canigó
  A les 20.00h (aprox.), a Can Cortès.
 • Cercavila de la Flama del Canigó i Correfoc infantil
  Tot seguit, des de Can Cortès i fins a la plaça de la Vila.
 • Lectura del missatge de la Flama del Canigó
  Tot seguit, a la plaça de la Vila.
 • Correfoc, cercavila i encesa de la Foguera de Sant Joan
  A les 21.30h, aprox. Inici a la plaça de la Vila. Final i foguera: esplanada annexa al pavelló d’esports.
 • Sopar a la Fresca
  A les 22.30h, a la plaça de la Vila. Aforament complet. Els participants es porten el sopar. Es recomana l'ús de plats, coberts i gots reutilitzables per minimitzar els residus.
 • Ball amb l'Orquestra Titanium i discoteca mòbil
  A partir de les 23.30h, a la plaça de la Vila.

Imatges relacionades

 • 160627 revetlla santjoan correfoc 2

  160627 revetlla santjoan correfoc 2

 • 160627 revetlla santjoan soparfresca 2

  160627 revetlla santjoan soparfresca 2

 • 16 revetlla santjoan foguera

  16 revetlla santjoan foguera

 • 13 revetlla santjoan correfoc1

  13 revetlla santjoan correfoc1

 • 12 revetlla santjoan torxes encesa

  12 revetlla santjoan torxes encesa

 • 02 revetlla santjoan flama fotogrup

  02 revetlla santjoan flama fotogrup

Documentació adjunta

Enllaços relacionats