Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 30 de juliol

Eleccions 21D: Ja es poden consultar les dades del cens electoral

3 de novembre de 2017El 10 de novembre és la data límit per consultar les dades personals del cens electoral

 

La ciutadania de Palau-solità i Plegamans que vulgui exercir el seu dret a vot en les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre del 2017 pot consultar les seves dades personals del cens electoral entre els dies 3 i 10 de novembre, al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans (pl. de la Vila, 1), de dilluns a divendres, de 9 a 14h. 

 

La consulta podrà efectuar-se si la persona interessada s'idenfitica amb un document vàlid. Si s'escau, pot presentar reclamació per a la inclusió, exclusió o modificació de dades censals dins del període esmentat. La reclamació es pot presentar al mateix Ajuntament, que la dirigirà a la Delegació Provinical de l'Oficina del Cens Electoral, o adreçant-se directament a aquest organisme.

 

La consulta de les dades del cens es pot fer també via internet, seguint les instruccions de l'Institut Nacional d'Estadística. En aquest cas, s'exigeix un certificat electrònic d'entre els publicats a la seu electrònica de l'INE. Si no es té un certificat electrònic, es pot consultar presencialment a l'Ajuntament, al Consulat corresponent del seu lloc de residència, a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral o trucant al número de telèfon 901.101.900.

 

Les persones que poden votar a Palau-solità i Plegamans en les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre del 2017 són:

  • Electors/es espanyols/es residents al municipi.
  • Electors/es espanyols/es residents absents.