Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 18 de setembre

Identificats deu joves menors d'edat per destrosses de mobiliari urbà

20 de febrer de 2018L'Ajuntament va dedicar més de 40.000€ en reparació d'actes vandàlics al 2017

 

Al gener, la Policia Local va identificar un total de 10 joves com a presumptes autors d'actes vandàlics. Concretament, per la destrossa de mobiliari urbà. Les intervencions van tenir lloc al Centre Cívic, on dos joves haurien trencat una fusta d'un dels bancs; a la pineda de Can Pavana, on es va identificar un grup de cinc joves que hauria trencat diverses travesses d'una de les taules de fusta; i a l'Espai Jove L'Escorxador, on tres joves haurien estat bolcant contenidors dels voltants.

 

Tots els joves identificats són menors d'edat i, majoritàriament, veïns del municipi. La Policia Local ha derivat els tres casos als Serveis Jurídics de l'Ajuntament, els quals obriran expedients sancionadors i passaran a les famílies dels menors el càrrec de les despeses per la reposició del mobiliari urbà corresponent.

 

El 2017, la reparació d'actes vandàlics va costar a l'Ajuntament 43.632,39€. Aquestes actuacions van incloure reposicions o reparacions de mobiliari urbà (bancs, tanques, papereres, senyals...), contenidors incendiats o malmesos, regs automàtics, arbrat i jocs infantils i diverses actuacions al parc de l'Hostal del Fum.

 

Carme Sanz, regidora de Via Pública i Parcs i Jardins, qualifica de "lamentables" aquests comportaments: "Això ho paguem entre tots i no et permet invertir en altres coses, sinó que l'Ajuntament ha de reparar coses que s'han trencat només pel fet de trencar".

 


Imatges relacionades

 • 180220 vandalisme contenidors

  180220 vandalisme contenidors

 • 180220 vandalisme bancs

  180220 vandalisme bancs

 • Vandalisme tanquesriera

  Vandalisme tanquesriera

 • Vandalisme tanques

  Vandalisme tanques

 • Vandalisme parcs

  Vandalisme parcs

 • Vandalisme papereres

  Vandalisme papereres

 • Vandalisme bancs

  Vandalisme bancs