Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost

Les persones que vulguin fer alguna gestió a l’oficina de l’ORGT hauran de demanar cita prèvia per Internet a partir del mes de març

29 de gener de 2019Des de l'1 de març de 2019, totes les persones que vulguin ser ateses físicament a l’oficina de l’ORGT a Palau-solità i Plegamans, hauran de demanar obligatòriament cita prèvia mitjançant el web de l’organisme. Amb aquest tràmit se’ls hi donarà dia i hora i els usuaris estalviaran temps.

 

L’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) és un organisme autònom local de la Diputació de Barcelona que també opera des dels diferents ajuntaments. L’entitat té com a principal finalitat gestionar, inspeccionar i recaptar tributs i altres ingressos per delegació o encàrrec de les administracions públiques catalanes. L’ORGT ha anat incorporant una sèrie de millores en els seus serveis per tal d’oferir cada cop una atenció més personalitzada. 

 

Per tant, per a concertar una cita prèvia amb l’oficina o per a rebre més informació, podeu consultar la pàgina web de l’Organisme de Gestió Tributària.

 

Els únics tràmits exclosos de sol·licitar cita prèvia però que també es poden realitzar mitjançant la web, són els següents:

 

.Identificació conductors

.Domiciliacions bancàries

.Còpia documents per pagar

.Justificants de pagament

.Informació embargament

.Sol·licitud correcció de dades

 

Recordem, a més, als veïns i veïnes que també poden fer els següents tràmits en línia des del web de l’Organisme de Gestió Tributària:

 

.Descarregar impresos

.Consultar rebuts domiciliats

.Pagar tributs

.Pagar multes

.Demanar cita prèvia (a partir de l'1 de març de 2019)


Imatges relacionades

  • Portada ORGT

    Portada ORGT

Documentació adjunta

Enllaços relacionats