Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Dos nous vehicles elèctrics per a les brigades de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

14 de març de 2019L’Ajuntament compta amb dos nou vehicles elèctrics per a les brigades municipals. Aquests se sumen als dos que ja estan en funcionament des de 2017 (2 Renault Kangoo),  i que utilitzaven les brigades municipals d’electricistes. Les dues últimes renovacions de vehicles es destinen, un al Servei de la Brigada d’Obres (Nissan e-NV 200 100), i un altre per Serveis Tècnics Municipals (Nissan Leaf).

 

Aquests dos nous vehicles s’han contractat en la modalitat de renting amb l’adhesió al sistema d’adquisició centralitzada destinada als ens locals que realitza l’ACM juntament amb el Consorci Català pel Desenvolupament Local.

 

D’aquesta manera, l’Ajuntament vol seguir apostant per promoure la utilització de transport sostenible, substituint els vehicles de combustibles fòssils tradicionals (dièsel/gasolina) per vehicles amb zero emissions (elèctrics).

 

Aquests vehicles elèctrics compten amb un punt de recàrrega que ja fa mesos que esta en ple funcionament, instal·lat al costat del Pavelló Municipal d’Esports Maria Victor. Compta amb espai per a dos vehicles, funciona les 24 hores al dia i el seu ús és gratuït per a tothom.


Imatges relacionades

  • Els dos nous vehicles elèctrics

    Els dos nous vehicles elèctrics