Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre

Policia Local i Mossos informen de tècniques per prevenir robatoris dintre i fora dels domicilis

14 de novembre de 2019L’Ajuntament va organitzar una xerrada oberta a la ciutadania a l’Auditori de la Comissaria

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va organitzar ahir a la tarda una xerrada sobre seguretat ciutadana i robatoris als domicilis a l’Auditori de la Comissaria. L’acte estava adreçat i obert a la població, amb la participació de la regidora de Seguretat Ciutadana, Eva Soler, i d’agents dels Mossos d‘Esquadra i Policia Local.

 

Els dos cossos de seguretat van donar consells pràctics i molt senzills per evitar situacions de risc. L‘objectiu principal era fomentar la cultura de la prevenció per part dels veïns i veïnes. Què hem de fer quan veiem algú sospitós, com podem col·laborar els veïns i veïnes, quins són els "modus operandi" més freqüents, o recomanacions bàsiques que la població ha de tenir en compte per evitar robatoris a les llars, van ser alguns dels principals temes de la sessió.

 

Els agents també van donar consells per evitar furts i robatoris (tant a casa com al carrer),  van explicar algunes de les estafes més freqüents, els perfils més usuals dels delinqüents i el tipus de víctimes que busquen. Tampoc van faltar alguns suggeriments a l’hora de fer les compres de Nadal o com omplir els fulls de reclamació si no estem conformes amb alguna compra.

 

Es va obrir un torn obert de col·loqui on es va donar resposta a totes les preguntes i dubtes que es van plantejar.


Imatges relacionades

  • Xerrada consells per evitar robatoris

    Xerrada consells per evitar robatoris

  • Cartell xerrada Robatoris a l'interior d'habitatges

    Cartell xerrada Robatoris a l'interior d'habitatges