Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 de juliol

Al gener de 2020 s’han produït un 30% menys de delictes a la vila que en el mateix període de 2019

6 de març de 2020Els Mossos d’Esquadra han fet una comparativa delinqüencial d’aquests periodes per analitzar-ne l’evolució

 

Segons l’informe de Mossos d’Esquadra, els delictes a Palau-solità i Plegamans es van reduir un 30% durant el mes de gener de 2020 en comparació amb el mateix període de 2019, passant de 53 a 37. La regidora de Seguretat Ciutadana, Eva Soler, ha valorat molt positivament la reducció de delictes en general, i de robatoris amb força a domicilis en particular: “Hem baixat un 64,7% els robatoris amb força, passant de 17 al gener de 2019 a 6 aquest gener de 2020”. La regidora ha afegit, que tot i les bones dades, això no implicarà reduir el dispositiu de vigilància per prevenir robatoris a domicilis.

 

Soler ha destacat “la col·laboració constant entre Mossos d’Esquadra i Policia Local, per resoldre els problemes en matèria de seguretat ciutadana” i ha agraït la feina que estan duent a terme a la vila.

 

Els fets patrimonials són els principals delictes que es produeixen a Palau-solità i Plegamans i representen un 86,4% del total. En el període analitzat, aquests tipus de delictes baixen en la seva majoria, en concret un 30,4%.

 

Dintre dels delictes contra el patrimoni, cal destacar la reducció del 64,7% vers el mateix mes de 2019, dels robatoris amb força a domicilis. En segon lloc cal destacar la reducció del 50% dels robatoris amb violència i/o intimidació, i en tercera posició, la baixada d’un 41,2% de les estafes.

 

Entre els delictes que haurien augmentat de manera significativa al gener d’aquest any ens trobarien els danys i desperfectes, passant de 3 a 8 casos.

 

A la vila no s’han conegut casos, en el primer mes de l’any, de delictes contra les persones, mentre que al 2019 es van produir 4 en la mateixa franja. Per contra, de delictes contra la llibertat sexual se’n van produir 2, per cap al gener de 2019.


Imatges relacionades

  • Panoràmica parcial de Palau-solità i Plegamans. Vista cap a l'oest.

    Panoràmica parcial de Palau-solità i Plegamans. Vista cap a l'oest.