Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Campanya d'estiu de la Policia Local per evitar robatoris

9 de juliol de 2009 

Recorda als veïns que poden inscriure's al Registre d'absències

 

La Policia Local de Palau-solità i Plegamans ha iniciat una campanya per recordar als veïns del municipi que poden inscriure's al Registre d'Absències per tal que la seva llar compti amb un servei especial de vigilància durant el període en què els habitants marxen de vacances. Per gaudir del servei s'ha d'omplir un qüestionari a les dependències de la Policia Local situada al Passeig de la Carrerada número 51.

 

Segons el regidor de Governació Jaume Oliveras “amb aquest registre la policia pot incrementar la tasca preventiva sobre els domicilis que estan temporalment buits i donar avís d'una manera més ràpida en cas que hi hagi alguna incidència”. Així, aquelles persones que estiguin interessades en que la policia vigili casa seva durant els dies que marxin de vacances, s'han d'adreçar a la comissaria de la Policia (Passeig de la Carrerada, 51) i facilitar les dades personals, l'adreça, els telèfons de contacte i indicar els dies d'absència.

 

A més, la Policia Local recomana diverses accions per evitar robatoris durant l'estiu i les vacances, especialment als veïns de les urbanitzacions. En primer lloc, s'aconsella connectar sempre les alarmes, tant si la família és a casa com si no. També es recomana l'ús de temporitzadors de llum, deixar les persianes mig obertes i demanar a algú de confiança que reculli el correu per simular que hi ha gent a casa. Per tant, tampoc s'ha de dir a moltes persones que la família marxa de vacances.

 

La Policia Local recorda que no s'ha d'intervenir mai en cas de veure persones o vehicles sospitosos, si bé cal avisar la policia intentant facilitar el màxim de detalls que ajudin els agents a identificar-los.

 

Aquesta és una iniciativa desenvolupada per la Regidoria de Governació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

 


Imatges relacionades

  • Dos agents de la Policia Local patrullant en una zona comercial

    Dos agents de la Policia Local patrullant en una zona comercial