Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

Nou reconeixement per al programa d'Educació Viària

23 de juliol de 2009La Diputació de Barcelona ha tornat a destacar com a Bona Pràctica el programa d'Educació Viària que es duu a terme des de la Unitat de Mobilitat Segura de la Policia Local, diverses regidories de l'Ajuntament i els centres educatius del municipi.

 

 

En aquest cas es fa una menció especial sobre el pla Mou-te en Bici, que té l'objectiu d'impulsar i consolidar l'hàbit de moure's en bicicleta com a una de les formes de moure's més sostenibles i segures. El pla fomenta l'ús de la bicicleta d'una forma segura, especialment en tres col·lectius: els escolars, els seus pares i mares i els i les mestres. En aquest sentit, l'Ajuntament ha acordat amb la Diputació de Barcelona realitzar un estudi sobre camins escolars que es portarà a terme el proper mes de gener de 2010.

 

 

L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, ha destacat que “darrera d'aquesta tasca hi ha un gran esforç dels professionals, del qual s'aconsegueix un resultat molt important: que els joves de Palau-solità i Plegamans tenen més consciència del risc i de la seguretat, cosa que sens dubte ajudarà a evitar accidents”. Per aquestes raons, Mercè Pla, ha volgut “felicitar a tots els qui treballen en l'Educació Viària: l'Àrea d'Educació per la Mobilitat Segura de la Policia Local i els centres d'ensenyament, però especialment al Caporal de la Unitat de Mobilitat Segura, Rafael Reina”.

 


Imatges relacionades

  • Grup d'Educació Viària en una sortida en bicicleta feta durant el curs 2008-2009

    Grup d'Educació Viària en una sortida en bicicleta feta durant el curs 2008-2009

Enllaços relacionats