Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost

La Policia Local celebra la seva festivitat

22 de setembre de 2009La Policia Local de Palau-solità i Plegamans celebra aquests dies la seva festivitat. Es tracta d'una festa que serveix per afermar la germanor dels agents del cos i per apropar-lo a la ciutadania.

L'acte central de la festivitat tindrà lloc el dissabte 26, a les 12 del migdia, a l'Auditori Würth. En l'acte institucional es lliuraran distincions i condecoracions a diversos agents per actuacions exemplars i de rellevància, així com a agents d'altres cossos policials, voluntaris d'organitzacions, representants d'entitats civils, i ciutadans i ciutadanes a títol personal.

 

A l'acte institucional hi seran els agents del cos, així com personalitats del municipi com l'Alcaldessa, Mercè Pla, i el regidor de Governació, Jaume Oliveras, a més d'altres regidors del consistori. També hi són convidades diverses autoritats d'altres municipis de l'entorn i diversos comandaments de tots els cossos de seguretat i d'altres policies locals, així com representants de diverses entitats del municipi.

 

Amb tot, la festivitat de la Policia Local va molt més enllà de l'acte central i institucional, ja que inclou d'altres activitats esportives i socials. Per exemple, dilluns 21 de setembre, l'equip de futbol sala de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans va disputar un intensíssim partit contra l'equip de la Policia Local de Ripollet. La igualtat de forces va imperar fins al moment de sonar el xiulet final, quan el marcador indicava un empat a 3 que revelava com va ser de disputat el partit. Al final, l'equip de Ripollet va endur-se la victòria gràcies al l'encert en la tanda de penals. Dimecres 23 hi ha previst un campionat de tennis taula intern, entre els agents de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans, que s'entrenen durament en el seu temps lliure per demostrar als seus companys qui és l'agent més veloç i hàbil amb la pala.

 

I a banda de l'esport, en la festivitat de la Policia Local també hi ha temps per les activitats socials. En aquest cas, al voltant d'una taula, compartint un sopar, amb el qual reforçar la germanor i la confiança entre uns agents “que dediquen la seva professionalitat, el seu temps i el seu esforç a protegir els drets i la seguretat de tots els ciutadans i ciutadanes”, destaca el regidor de Governació, Jaume Oliveras.


Imatges relacionades

  • L'equip de Futbol Sala de la Policia Local

    L'equip de Futbol Sala de la Policia Local

  • El cos de la Policia Local en la festivitat de 2008

    El cos de la Policia Local en la festivitat de 2008