Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 de juliol

L’Ajuntament inicia una campanya per conscienciar del significat del feminisme

9 de setembre de 2016El proper dilluns 12 de setembre, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans inicia una campanya per conscienciar a la població del significat del feminisme. “S’ha detectat que moltes persones pensen que el feminisme és el contrari del masclisme, i això no és així”, explica l’alcaldessa, Teresa Padrós.

 

De fet, la campanya vol aconseguir que s’entengui que el feminisme és un moviment que va sorgir de la ma de les dones per reclamar la igualtat entre dones i homes. Al contrari del que moltes persones pensen, quan diuen que el feminisme es realitza per dones que es consideren superiors als homes.

 

Formalment, el feminisme es situa a finals del s. XVIII, quan les dones van prendre consciència de l’opressió, dominació i explotació que havien patit per part dels homes dins un món totalment masculí.

 

“En aquest sentit, encara ens queda molt per aconseguir la igualtat real entre dones i homes, però cada pas que fem ens hi acosta una mica més”, manifesta Padrós.

 

La campanya, que consisteix en un seguit de cartells que es situaran en espais públics, informa sobre els significats reals de masclisme i feminisme. L’objectiu és apropar a la ciutadania a la lluita que duen a terme moltes dones i, cada vegada més, també els homes.

 


Imatges relacionades

  • Feminisme vs Masclisme

    Feminisme vs Masclisme

Documentació adjunta