Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Una xerrada i un taller de dansa per commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones

25 de maig de 2018L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza dues activitats per commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, que se celebra el 28 de maig:

 

“Parlem sense vergonyes del papil·loma”

Dilluns 28 de maig, a les 18.15 h, al CAP Palau

Exposició i col·loqui sobre el virus del papil·loma humà, un virus que pateix el 80% de la població, però que afecta molt més les dones, sent una de les causes del càncer d’úter. Rita Suñé, llevadora del CAP Palau, liderarà l’activitat, en la qual també es projectarà el documental “Papil·loma: les dones hem de decidir”, dirigit per Frederic Pahisa i coproduït per Sicom, CAPS i Entrepobles, que proposa una reflexió sobre l’efectivitat de les vacunes com a tractament.

 

Taller de dansa per a àvies, mares i netes

Dijous 31 de maig, a les 17.30 h, a l’Escola Bressol el Sol

Com l’esport és necessari per cuidar la nostra salut, s’ha programat una classe de dansa adaptada a totes les edats perquè, així, àvies, mares i netes puguin gaudir d’aquesta activitat lúdica.

 

Les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

 

En el marc de la commemoració del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, també s’impartirà, durant el mes de juny, el taller "Desmuntem mites! Per una sexualitat sense tabús" a l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Ramon Casas i Carbó. En les sessions, s’abordarà el tema de la sexualitat sense tabús des d’una perspectiva feminista, de drets i diversitat. L’objectiu és que, mitjançant la part teórica i les dinàmiques participatives que proposa el taller, es generi un debat entre els i les joves que els permeti reflexionar sobre els mites i tabús que hi ha al voltant de la sexualitat. 

 

 

Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones

Aquesta commemoració va néixer a Costa Rica, en una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius després de la celebració del V Encuentro Internacional Mujer i Salut. Es va acordar la creació d’un dia mundial dedicat a la salut de les dones, que se celebraria cada 28 de maig, per fer públic l’estat de salut de les dones i les seves demandes.

 


Imatges relacionades

  • Cartell Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones 2018

    Cartell Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones 2018