Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 30 de juliol

En marxa fins al 13 de març el concurs Dones al Carrer

25 de febrer de 2019Fins al 13 de març pots participar al concurs #DonesAlCarrer emmarcat dins la commemoració del 8M, Dia Internacional de les Dones. Es tracta de fotografiar un carrer del poble que tingui nom de dona i penjar-ho a les xarxes socials, alhora, acompanyar la imatge d’un text que expliqui qui era aquesta dona amb el hashtag #DonesAlCarrer i etiquetar els perfils de les xarxes socials del departament d’Igualtat; Igualtat de gènere al Facebook i igualtat_palau a l’Instagram.

 

Un altre afegit al concurs és proposar canviar de nom un carrer de la vila pel d’una dona referent en algun dels diversos àmbits, per exemple, la cultura, la ciència, l’art o l’esport. Com a requisit especial però, la dona ha de portar almenys 5 anys morta.

 

Per optar a guanyar el concurs s’ha de realitzar cada una de les accions esmentades que tindran un punt cadascuna i es tindrà en compte també el criteri tècnic del jurat, valorant la redacció del text exposat, l’argumentació de la proposta, etc.

 

La comunicació i entrega del premi tindrà lloc el dimarts 19 de març durant la xerrada “De primero feminismo: charla sobre el feminismo, igualdad y activismo” a càrrec de la periodista i activista feminista Irantzu Varela. La persona guanyadora s’emportarà com a premi el llibre “Todos deberíamos ser feministas” de Chimamanda Ngozi Adichie i podrà portar al ple la proposta per canviar de nom el carrer.

 

Des de la regidoria d’Acció Social i Igualtat s’ha organitzat aquest concurs per obrir un debat i reflexió entorn del nom dels carrers i la falta de visibilitat i reconeixement de les dones en l’espai públic.


Imatges relacionades

  • Cartell Dones al carrer

    Cartell Dones al carrer

Documentació adjunta