Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

Regidors i regidores de l’Ajuntament assisteixen a un curs per incorporar la perspectiva de gènere a les polítiques locals

11 d'octubre de 2019L’acció respon a les mesures contemplades al Pla Intern d’Igualtat i al Pla Local a la Ciutadania

 

Regidors i regidores de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans van rebre aquest dijous una formació específica per incorporar la perspectiva d’igualtat de gènere a les polítiques locals. Amb aquesta acció es vol aprofundir en la legislació sobre igualtat de gènere.

 

La formació, amb el títol Eines per a la incorporació de la perspectiva de gènere a les polítiques locals, la va impartir la consultora Niu de Projectes, i respon a les mesures contemplades tant en el Pla Intern d’Igualtat com en el Pla Local a la Ciutadania de l’Ajuntament.

 

Al taller es van donar eines i estratègies bàsiques per al disseny de polítiques públiques municipals amb perspectiva de gènere, així com els recursos i els serveis per actuar. Alguns dels objectius de la iniciativa són traslladar el compromís polític sobre la perspectiva de gènere a les polítiques locals, la transversalitat de gènere, o la necessitat de analitzar les polítiques municipals des de les diferents àrees del Consistori amb perspectiva de gènere.

 

Un altre dels punts d’interès del curs ha estat visibilitzar l’aposta de la incorporació transversal de la perspectiva de gènere i del principi d’igualtat d’oportunitats com a objectius generals del Pla de Treball del Consistori,.

 

Per a qualsevol dubte o assessorament sobre aquestes temes, els veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans poden adreçar-se als Serveis Socials de l'Ajuntament, al carrer Anselm Clavé, 11, al telèfon 93.864.30.12, i a les adreces electròniques: serranoml@palauplegamans.cat, plaigualtat@doblevia.coop.


Imatges relacionades

  • Formació perspectiva de gènere

    Formació perspectiva de gènere

  • Formació perspectiva de gènere

    Formació perspectiva de gènere