Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 29 de juliol

Palau-solità i Plegamans reivindica la fi de les violències masclistes

25 de novembre de 2019Avui 25 de novembre Dia internacional per l’erradicació de la violència envers les dones, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha celebrat un acte institucional per commemorar l’efemèride. A les 12 h ha començat a la sala Polivalent amb la benvinguda a càrrec de l’alcalde Oriol Lozano, la regidora d’Acció Social, Igualtat, Feminisme i Polítiques LGTBI+ Patricia Freire, una lectura del manifest per part de l’alumnat del PTT de la vila, l’actuació musical de l’Escola Municipal de Música i ha finalitzat amb la projecció del vídeo de l’Associació Dones per les Dones “Rompe tu silencio”. A més durant l’acte també s’ha realitzat un minut de silenci en memòria de les víctimes per violències masclistes.

 

Enguany el lema que engloba la campanya del 25N a Palau-solità i Plegamans ha sigut “Teixint xarxes des dels feminismes” i s’ha volgut deixar palès la importància del treball conjunt per l’eradicació de les violències masclistes des de tots els àmbits, com diu un fragment del manifest que s’ha llegit durant l’acte institucional: “Encara avui es fa imprescindible seguir treballant conjuntament i coordinadament amb la implicació de totes les administracions i agents socials per l’eradicació de totes les violències masclistes i la reparació de totes les supervivents”.

 

La regidora Patricia Freire, ha destacat aquest treball conjunt manifestant que “és imprescindible el compromís de tots i totes i sobretot de l’administració per l’eradicació de les violències masclistes”. Per la seva part, l’alcalde de Palau-solità i Plegamans, Oriol Lozano, ha subratllat la importància de les polítiques per lluitar contra les violències masclistes, “volem un país amb polítiques efectives per garantir els drets de les dones, ens volem vives lliures i rebels”.

 

Aquesta setmana encara hi ha dues activitats més emmarcades dins els actes en commemoració del 25N, el pròxim el dimecres 27 amb un taller a l’auditori de Can Cortès i finalitzaran el dissabte 30 de novembre amb el taller d’Autodefensa Feminista a l’Espai Jove l’Escorxador, tota la informació a continuació:

 

 • Dimecres 27 de novembre, de 17 a 19 h, a l’Auditori de Can Cortès

Taller “Dona, coneix-te!”. Taller vivencial on es treballa la relació amb una mateixa de manera creativa i lúdica. Adreçat a dones grans. A càrrec de: Fundació Aroa. Organitza: Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb la col·laboració de l’Associació Dones per les Dones. Cal inscripció prèvia a: igualtat@palauplegamans.cat

 

 • Dissabte 30 de novembre. De 10 a 14 h a l’Espai Jove l’Escorxador.

Taller d’Autodefensa Feminista. Taller dirigit a dones a partir dels 14 anys. A càrrec de: Mireia Muñoz. Organitza: Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Cal inscripció prèvia a: igualtat@palauplegamans.cat

 


Imatges relacionades

 • Acte 25N - Projecció del vídeo "Rompe tu silencio" de l'Associació Dones per les Dones.

  Acte 25N - Projecció del vídeo "Rompe tu silencio" de l'Associació Dones per les Dones.

 • Acte 25N.

  Acte 25N.

 • Acte 25N

  Acte 25N

 • Acte 25N - Salutació i parlament alcalde Oriol Lozano..

  Acte 25N - Salutació i parlament alcalde Oriol Lozano..

 • Acte 25N - Salutació i parlament alcalde Oriol Lozano.

  Acte 25N - Salutació i parlament alcalde Oriol Lozano.

 • Acte 25N - Salutació i parlament alcalde Oriol Lozano.

  Acte 25N - Salutació i parlament alcalde Oriol Lozano.

 • Acte 25N - Parlament regidora Patricia Freire.

  Acte 25N - Parlament regidora Patricia Freire.

 • Acte 25N - Actuació escola de música

  Acte 25N - Actuació escola de música

 • Acte 25N - Lectura del manifest pel PTT.

  Acte 25N - Lectura del manifest pel PTT.

 • Acte 25N - L'Associació Dones per les Dones.

  Acte 25N - L'Associació Dones per les Dones.

 • Acte 25N - Les alumnes i la professora del PTT amb l'alcalde Oriol Lozano.

  Acte 25N - Les alumnes i la professora del PTT amb l'alcalde Oriol Lozano.