Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol

Xerrades, trobades i exposicions marquen els actes del 8M d’enguany

27 de febrer de 2020Entre el 5 i el 20 de març tindran lloc diversos actes a Palau-solità i Plegamans en commemoració al Dia de la Dona

 

El pròxim 8 de Març es commemora el Dia Internacional de les Dones, un any més l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es bolca amb aquest dia amb diverses activitats que tindran lloc durant tot el mes de març. Les activitats començaran el dijous 5 de març amb el tradicional Sopar de Dones, el sopar tindrà lloc a les 20.30 h a la Sala Polivalent i cada participant s’haurà de portar el seu sopar per compartir. Prèviament a les 18 h tindran lloc diverses actuacions, projeccions i un concurs d’amanides a càrrec de l’Associació Dones per les Dones. Cal inscripció prèvia a: igualtat@palauplegamans.cat.

 

L’endemà, el 6 de març, a les 12 h, la plaça de la vila acollirà l’Acte Institucional amb els parlaments de la regidora d’Acció Social, Igualtat, Feminisme i Polítiques LGTIBQ+ i l’Alcalde i lectura del manifest i actuació musical. Hi haurà també una actuació musical a càrrec de l’Escola de Música i la col·laboració de l’Associació Dones per les Dones i del PFI-PTT.

 

El mateix 8 de març, s’ha organitzat una sortida conjunta a la manifestació que es farà a Barcelona. Des de l’Ajuntament es posaran autobusos per anar fins a Barcelona. Si voleu reservar plaça va escriure un correu a: igualtat@palauplegamans.cat

 

El dimarts 10 de març a l’Auditori de Can Cortès s’inaugura l’exposició: “El plaer i el desig també són nostres! Relats eròtics en femení”, a càrrec del grup de noies del taller d’escriptura i amb l’actuació de l’actriu i narradora Sherezades Bardaji. L’exposició romandrà oberta fins al 20 de març de 9 a 15 h i de 16 h a la Sala Museu de la Masia de Can Cortès. Aquesta exposició mostra relats escrits de forma col·lectiva, són el resultat d’un taller d’escriptura creativa que es va realitzar en el marc del 28 de maig, Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones.

 

El divendres 13 de març, de 18.30 a 22 h, l’Espai Jove l’Escorxador acull la jornada; “No me toques el pelo: moviment i cultura afrodescendent”. Hi haurà una presentació del col·lectiu de noies afrodescendents “No me toques el pelo”, un taller de dansa africana i un sopar intercultural, en acabar afroparty.

 

El darrer acte serà el dimecres 18 de març a l’Auditori de Can Cortès. Tindrà lloc una xerrada-col·loqui amb el nom: “Es pot fer una sèrie feminista? El repte de les de l’hoquei”, on hi participaran les creadores i guionistes de la sèrie de TV3 ‘Les de l’hoquei’ (Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet). Es parlarà sobre la seva experiència en la creació de la sèrie fins a l’arribada a la televisió i es reflexionarà sobre el panorama audiovisual des d’una perspectiva feminista. També, durant la primera setmana de març, hi haurà dinamitzacions de l’exposició FLOW a l’Espai Jove l’Escorxador, anirà a càrrec de l’agent de salut jove i la tècnica auxiliar d’igualtat.


Imatges relacionades

 • 8M Cartell d'activitats

  8M Cartell d'activitats

 • 8M Sopar de dones

  8M Sopar de dones

 • 8M xerrada

  8M xerrada

 • 8M Col·lectiu Afrodescendents

  8M Col·lectiu Afrodescendents

 • 8M Exposició contes eròtics

  8M Exposició contes eròtics

Documentació adjunta