Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

Els regidors i regidores de l’Ajuntament es formen en la gestió positiva de la diversitat sexual i de gènere

21 de maig de 2020El taller amb aquesta formació específica es va realitzar per vídeo conferència

 

Què signifiquen les sigles LGTBI? Quines novetats aporta la llei catalana 11/2014? Quines discriminacions afecten les persones gais, lesbianes, bisexuals, trans i intersexuals avuí dia? Què puc fer des del meu lloc de treball?

 

Totes aquestes preguntes i algunes qüestions més, van ser treballades ahir en un curs de formació adreçat als regidors i regidores de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. L'objectiu d'aquest taller era desenvolupar sensibilitat i adquirir eines aplicades pel foment i la gestió positiva de la diversitat sexual i de gènere.

 

Durant la sessió, els regidors i regidores participants van conèixer el marc normatiu actual en matèria de diversitat sexual i de gènere, així com entendre la complexitat de les dinàmiques discriminatòries i les violències cap a persones LGBTI, i com afecten en la realitat d'aquestes persones.

 

La responsable de la formació, Edurne Jiménez, de la Cooperativa Candela, va tractar altres qüestions com són la manera de desenvolupar una actitud positiva cap a la diversitat sexual i de gènere, i  ser capaços d'afavorir un ambient respectuós.


Imatges relacionades

  • Formació virtual pels regidors i regidores de l'Ajuntament

    Formació virtual pels regidors i regidores de l'Ajuntament