Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost

Activitats on line per commemorar el Dia internacional per a l'alliberament de LGTBIQ+

1 de juliol de 2020La campanya “És l’hora de continuar...” de la Diputació de Barcelona compta amb el suport de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

 

La Diputació de Barcelona, amb el suport de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, ofereix durant el mes de juliol 3 activitats gratuïtes entorn al 28J, Dia internacional per a l'alliberament de LGTBIQ+. Aquestes activitats es faran en format on-line i s’emmarquen dins la campanya “És l'hora de continuar...”

 

Contacontes online i concurs de dibuix LGTBIQ+

A través del conte “Cua de Sirena” d’Alba Barbé i Serra i de Sara Carro Ibarra es treballaran algunes creences i estereotips sexistes i LGTBIfòbics amb la mainada.

Al finalitzar l'activitat i després de reflexionar, es convidarà a la mainada a participar en un concurs de dibuix. Els dibuixos guanyadors s'anunciaran en una càpsula de vídeo i les persones guanyadores rebran un obsequi a casa seva.

 

El vídeo del contacontes dura uns 20 minuts i es podrà visibilitzar durant la setmana del 6 al 12 de juliol des de les web de l’Ajuntament. Informarem de l’enllaç per accedir-hi quan el vídeo estigui actiu.

 

Activitat adreçada a infants de 3 a 11 anys i famílies i dirigida per la cooperativa Cúrcuma. 

 

aTRAPant masclismes

El TRAP és un estil musical recent que s’adapta molt bé a la cultura del jovent. La idea de l’activitat és generar un procés de creació col·lectiu entorn a aquest estil de música amb el suport de professionals. L'activitat consistirà en un taller online, per reflexionar col·lectivament sobre els estils musicals que s'identifiquen com a propis i que creen representacions socials en quant a valors culturals i actituds davant els masclismes i l'LGTBI-fobia.

 

Es reflexionarà sobre la història de la música, des dels anys 80s fins a l’actualitat (Trap, reggaeton, etc.), i de quina manera la perspectiva de gènere i la diversitat sexual han estat presents.

 

Els tallers, amb una duració d'1.30h es realitzaran mitjançant la plataforma zoom, els dies 8 de juliol de 16h a 17,30h i 13, 14 i 15 juliol, d'11h a 12,30h.

Apunta't aquí: https://formularis.diba.cat/diba/lgtbi/atrapant-masclismes-actituds-lgtbi-fobiques

 

Pensar, conta i lluita

Taller que abordarà de forma integral, crítica i lúdica la diversitat sexual i afectiva en el context virtual i en el món dels videojocs.  L'activitat començarà en pensar sobre el cos-avatar, o com construïm la nostra identitat en els espais immersius, per acabar reflexionant i creant històries interactives a l'estil dels videojocs, a través de la plataforma Twine.

 

Els tallers, amb un duració de 3 hores, es podran realitzar els dies 9 i 10 de juliol de 10 a 13h i els dies 13 i 14 de 15.30 a 18.30h.

Es crearan 4 grups de 15 joves entre 14 a 17 anys.  I l'activitat serà dirigida per l'entitat ArsGames.

Apuntat' aqui: https://formularis.diba.cat/diba/lgtbi/pensar-conta-lluita


Imatges relacionades

 • Activitats entorn el 28J

  Activitats entorn el 28J

 • Activitat: Taller vídeo jocs

  Activitat: Taller vídeo jocs

 • Activitat: Taller Música Trap

  Activitat: Taller Música Trap

 • Activitat: Contacontes

  Activitat: Contacontes