Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

L'Ajuntament pinta amb els colors LGTBIQ+ bancs públics de la vila

22 de setembre de 2020L’acció reivindica la diversitat i s’emmarca dins del Dia Internacional per la Visibilitat Bisexual

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, a través de la Regidoria de Feminisme i Polítiques LGTBIQ+, ha pintat tres bancs públics amb els colors de la bandera irisada i de la bandera bisexual, del col·lectiu LGBTI (Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transsexuals, i Intersexuals), per reivindicar la diversitat. S’ha comptat, també, amb la col·laboració de les regidories de Via Pública i de Seguretat Ciutadana.

 

En concret, s'ha pintat el banc que hi ha davant de l'Escorxador (amb els colors de la bandera bisexual), 2 bancs davant de l’institut Ramon Casas i Carbó (1 banc amb la bandera irisada i l'altra amb la bisexual) i en els propers dies es pintarà el pas de vianants que hi ha davant la Farmàcia del passeig de la Carrerada.

 

Aquesta iniciativa de la Regidoria de Feminisme i Polítiques LGTBIQ+ s’emmarca dins del Dia Internacional per la Visibilitat Bisexual, que se celebra avui 23 de setembre.

 

Compromís amb la diversitat

La intenció d'aquesta acció és mostrar el compromís de la regidoria i de l'Ajuntament en fer visibles les diverses identitats que conformen el col·lectiu LGTBIQ+. Des de la regidoria argumenten que aquestes accions es repetiran en altres dates assenyalades, com el 31 de març (dia per la visibilitat trans) o el 26 d'abril (dia per la visibilitat lèsbica). 

 

La regidora de Feminisme i Polítiques LGTBIQ+, Patricia Freire, ha manifestat que aquesta acció “és una manera més de posar en valor els drets del col·lectiu LGBTI, per tal de reivindicar una societat igualitària, amb plena llibertat d’expressió”.


Imatges relacionades

  • Dia Internacional de la Visibilitat Bisexual

    Dia Internacional de la Visibilitat Bisexual

  • Banc pintat amb els colors bandera bisexual

    Banc pintat amb els colors bandera bisexual

  • Colors de la bandera bisexual

    Colors de la bandera bisexual

Documentació adjunta