Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans s’adhereix a la campanya 'Diposita aquí el teu masclisme'

21 d'octubre de 2020Les papereres dels carrers més concorreguts del municipi portaran aquesta enganxina per fer visible la lluita contra el masclisme

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans s’ha adherit a la campanya de l’Institut Català de les Dones “Diposita aquí el teu masclisme”. Aquesta campanya consisteix a enganxar a les papereres dels carrers més concorreguts de Palau-solità i Plegamans uns adhesius amb  el lema general de la campanya.

 

“Diposita aquí el teu masclisme” és una iniciativa de l’Institut Català de les Dones amb la col·laboració dels ens locals que té per objectiu sensibilitzar la població contra el masclisme. Des de l’ICD apunten que “reconèixer el masclisme i desmuntar-lo llençant-lo simbòlicament a les papereres és important donat que no podem lluitar-hi en contra si primer no és reconegut, cal identificar-lo per poder eliminar la desigualtat social que genera”. Alhora destaquen que “per a aconseguir la igualtat efectiva i no provocar una doble discriminació, s’han de desemmascarar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i jurídiques que pateixen les dones”.


Imatges relacionades

  • Papereres amb el lema "Diposita aquí el teu masclisme"

    Papereres amb el lema "Diposita aquí el teu masclisme"

  • Papereres amb el lema "Diposita aquí el teu masclisme"

    Papereres amb el lema "Diposita aquí el teu masclisme"