Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

L’Ajuntament treballa en l’actualització del Pla Local d’Igualtat

12 de novembre de 2020El 23 de novembre s’organitza un grup de discussió virtual on pot participar la ciutadania

 

L’Ajuntament es troba en ple procés d’actualització del Pla Local d’Igualtat, una eina que va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de planificar i prioritzar actuacions en matèria d’igualtat de gènere.

 

Aquest document requereix una renovació per fer efectiu amb més elements i eines el dret d’igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i home, així com la voluntat de col·laborar a eliminar la discriminació per raó de sexe en qualsevol àmbit social: salut, educació, treball, cultura, esport, etc.

 

El nou Pla Local d’Igualtat vol ser transversal, ja que incumbeix totes les àrees municipals i comporta l’adquisició de compromisos polítics per part del consistori. Per elaborar aquest Pla s’està comptat amb les aportacions de treballadors i treballadores municipals que han volgut col·laborar en la seva elaboració així com amb diverses entitats de la vila que també aportaran les seves opinions i els seus coneixements.

Participa al grup de discussió!

 

Per aquest motiu, des de la regidoria d’Igualtat, Feminisme i Polítiques LGTBI+ es convida a ciutadania a participar del grup de discussió que es realitzarà el dilluns 23 de novembre a les 19.30h de forma virtual. En aquesta sessió es recollirà l'opinió de les veïnes i veïns de la vila sobre els avenços en matèria d'igualtat que han pogut veure aquests darrers anys al poble i detectar necessitats i inquietuds.

 

La persones interessades en participar només s’hauran d’inscriure en el grup de discussió a través del següent enllaç de google forms: Grup de discussió Pla Local d’Igualtat. Aquesta primera sessió serà la fase de diagnosi, mentre que al mes de gener (amb data per confirmar) se’n farà un altra per a la creació de les accions.  

 


Imatges relacionades

  • Pla Local d'Igualtat

    Pla Local d'Igualtat

Enllaços relacionats