Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

L’Ajuntament i el Casal de la Gent Gran signen el conveni anual de col·laboració

5 d'abril de 2013L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el president de l’Associació Casal de la Gent Gran, Francisco Marsal, han signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i aquesta entitat. L’acte de signatura va comptar amb la regidora de Gent Gran, Carme Sanz, i altres membres de la junta de l’associació.

 

El conveni és vigent durant un any i té com a objectiu la realització d’activitats d’interès mutu i general per a la ciutadania del municipi, especialment per al col·lectiu de gent gran. Mitjançant el qual l’Ajuntament atorga la quantitat de 8.000€ a l’associació, que es compromet a gestionar l’activitat diària del Casal de Gent Gran municipal i organitzar o participar en iniciatives com les activitats relacionals per a aquest col·lectiu, viatges i excursions, festivitats, xerrades, tallers i altres esdeveniments.

 

L’associació, a més, ha de presentar a finals d’any una memòria de les activitats així com els comprovants de les despeses relacionades amb les activitats subvencionades i que detalla el mateix conveni.

 


Imatges relacionades

  • Marsal i Padrós signen el conveni, amcompanyats per la regidora Sanz i membres de la junta de l'associació

    Marsal i Padrós signen el conveni, amcompanyats per la regidora Sanz i membres de la junta de l'associació