Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

700 persones participen en la Festa de la Gent Gran

21 de maig de 2013La Festa de la Gent Gran de Palau-solità i Plegamans va congregar el passat dissabte prop de 700 persones que van gaudir de les actuacions, el dinar i el ball organitzats per l’Ajuntament del municipi.

 

“Avui és el vostre dia. Aquesta festa es fa per agrair l’esforç i la feina que cada dia fan els nostres avis i àvies”, va dir la regidora de Gent Gran del consistori, Carme Sanz, en dirigir-se als presents. En aquest sentit, l’Alcaldessa del municipi, Teresa Padrós, va afirmar que “davant la crisi que vivim, la nostra gent gran és tot un exemple perquè estan mantenint a famílies senceres amb el seu esforç”.

 

A més, durant la Festa es va fer un homenatge als majors de 90 anys. Enguany, han estat 28 persones les que han rebut una placa commemorativa de l’Ajuntament, amb la imatge de la Masia de Can Cortès, per haver sobrepassat aquesta edat. L’edat més destacada va ser la de Felisa Martínez Ripalda, que amb 101 anys i en plenes facultats, va rebre també un ram amb 100 clavells vermells i un de blanc.

 

La Festa de la Gent Gran va començar amb el ball en línia del Grup de Ball de la Gent Gran. Després del dinar, va ser el torn de les havaneres, amb el grup local els Escamarlans de Palau; l’audició de sardanes de l’Agrupació Sardanista i l’actuació dels Quadres de Ball del Centro Cultural Andaluz. També hi va haver l’actuació de l’Associació Country Can Falguera. La festa va finalitzar amb ball per a tots els assistents.


Imatges relacionades

 • 700 persones van participar a la Festa de la Gent Gran

  700 persones van participar a la Festa de la Gent Gran

 • Felisa, de 101 anys, rep flors i un record commemoratius de mans de l'Alcaldessa i la regidora de Gent Gran

  Felisa, de 101 anys, rep flors i un record commemoratius de mans de l'Alcaldessa i la regidora de Gent Gran

 • Paella per a tots els assistents

  Paella per a tots els assistents

 • La regidora de Gent Gran, l'alcaldessa i el president del Casal d'Avis

  La regidora de Gent Gran, l'alcaldessa i el president del Casal d'Avis