Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost
    |
  • Imprimeix la pàgina

La Fundació 'els Pepitus' dóna 15.000€ a l'Ajuntament per ajudar gent gran amb pocs recursos

20 de desembre de 2013L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el president de la Fundació Privada 'els Pepitus' Gay-Robert, Enric Cartoixà, han signat aquest matí un conveni de col·laboració mitjançant el qual la fundació lliura 15.000€ al consistori per tal que els destini a ajuts econòmics i socials per a persones majors de 65 anys en situació de pobresa. Es tracta d'una donació que aquesta fundació efectua de forma anual.

 

L'Alcaldessa agraeix "l'esforç que fa la fundació per col·laborar amb l'Ajuntament i ajudar a pal·liar les situacions difícils per les que passa el col·lectiu de gent gran amb pocs recursos". Cartoixà ha explicat que "prestar ajut a persones majors de 65 anys que es troben en situació de pobresa és una funció recollida als estatuts de la fundació, que ens obliguen a destinar el 70% dels seus ingressos a aquesta finalitat". "Podríem fer-ho directament però ho canalitzem a través dels Serveis Socials de l'Ajuntament perquè tenen les eines i l'experiència per fer-ho arribar a les persones que ho necessiten", ha afegit el president de la fundació. Ha lamentat, però, que aquest any la quantitat sigui inferior a l'anterior, "perquè a causa de la situació econòmica han disminuït els recursos de la mateixa fundació".

 

El conveni de col·laboració inclou una clàusula per mitjà de la qual l'Ajuntament es compromet a certificar la destinació del fons aportat i acreditar que les persones beneficiàries dels ajuts compleixen les condicions indicades per la Fundació Privada 'els Pepitus' Gay-Robert


Imatges relacionades

  • Enric Cartoixà i Teresa Padrós signen el conveni mitjançant el qual la fundació fa la donació.

    Enric Cartoixà i Teresa Padrós signen el conveni mitjançant el qual la fundació fa la donació.

Enllaços relacionats