Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Unes 300 persones admiren les creacions de la 1a Desfilada de Vestits de Paper

19 de maig de 2014El Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor va ser l'escenari on va tenir lloc la primera Desfilada de Vestits de Paper que s'ha organitzat a Palau-solità i Plegamans, aquest diumenge a la tarda. Van acudir-hi unes 300 persones, plenes de curiositat per veure com es poden lluir impressionants vestits fets amb aquest material.

 

L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i la regidora de Gent Gran, Carme Sanz, van acompanyar les dissenyadores i les models que van mostrar amb una desfilada aquests models. Ambdues van coincidir en felicitar les creadores dels 40 vestits que van poder contemplar-se. "Tots ells eren molt laboriosos, i n'hi havia de gala, fins i tot dels que es poden considerar d'alta costura", explica Carme Sanz, qui afegeix que "totes les models van desfilar de forma magistral i anaven molt i molt guapes".

 

Dels 40 vestits que es van mostrar en la desfilada, 5 han estat creats per membres del Casal de la Gent Gran de Palau-solità i Plegamans. La resta van ser elaborats per artistes de poblacions com les Franqueses del Vallès, l'Hospitalet de Llobregat, Llinars del Vallès, Montcada i Reixac i Parets del Vallès.


Imatges relacionades

  • Les models llueixen vestits de paper creats al Casal de la Gent Gran, amb una de les dissenyadores, el presdient del Casal, l'Alcaldessa Padrós i la regidora Sanz.

    Les models llueixen vestits de paper creats al Casal de la Gent Gran, amb una de les dissenyadores, el presdient del Casal, l'Alcaldessa Padrós i la regidora Sanz.