Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

Teresa Padrós i Carme Sanz feliciten les festes a la gent gran de la vila

23 de desembre de 2014L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i la regidora de Gent Gran del consistori, Carme Sanz, han acudit aquesta tarda al Casal de la Gent Gran per felicitar les festes als avis i àvies que omplien la sala de Can Cortès on s'ubica el casal. Els han regalat el tradicional vesc de Nadal i els han dedicat unes paraules.

 

L'Alcaldessa, a més de felicitar-los, els ha encoratjat a compartir aquestes festes "amb la família"; "sobretot quan molts de nosaltres tenim els fills molt lluny durant la resta de l'any", ha afegit. També ha aprofitat per demanar-los una mica de paciència abans que el poble torni a la completa normalitat després de la ventada del 9 de desembre. "Tornaré a plantar els arbres del parc de la Pla de l'Alzina que han caigut", ha afirmat respecte a unes coníferes de grans dimensions disposades en fileres i que van caure, gairebé totes, amb la ventada. "Es van plantar en el primer mandat en què vaig ser Alcaldessa i les tornaré a plantar abans que acabi aquest", s'ha compromès. Per la seva banda, la regidora Carme Sanz els ha felicitat també les festes i els ha avançat que l'Ajuntament està treballant unes propostes d'activitats lúdiques amb el Casal de la Gent Gran.

 

Altres activitats de Nadal

Aquests dies se celebren a la vila tota mena d'activitats i esdeveniments relacionats amb les festes. Per exemple, aquest dissabte obre les portes el Pati Lúdic, que omplirà el pavelló d'activitats i tallers per a infants i les seves famílies fins al dimarts 30. El pavelló ha estat també l'escenari aquest passat cap de setmana del Festival de Nadal de les Activitats Esportives Municipals. El públic que va omplir de gom a gom la nau nova del pavelló va disfrutar d'allò més amb la vintena de coreografies ben animades que els van oferir els diversos grups i amb els estils més diversos, des del hip hop fins al ball llatí, passant per moltes altres disciplines. Al ball final realitzat per totes les persones que realitzen aquestes activitats, s'hi van afegir l'Alcaldessa i el regidor d'Esports, Miquel Rovira.

 

Programa festes de Nadal 2014-2015.


Imatges relacionades

 • Padrós i Sanz van felicitar el Nadal als usuaris i usuàries del Casal de la Gent Gran.

  Padrós i Sanz van felicitar el Nadal als usuaris i usuàries del Casal de la Gent Gran.

 • Padrós i Sanz van regalar un ram de vesc a cada usuari i usuària del Casal de la Gent Gran.

  Padrós i Sanz van regalar un ram de vesc a cada usuari i usuària del Casal de la Gent Gran.

 • L'Alcaldessa va saludar totes les persones presents al Casal de la Gent Gran.

  L'Alcaldessa va saludar totes les persones presents al Casal de la Gent Gran.

 • El Casal de la Gent Gran, ple d'usuaris i usuàries en el moment de rebre la visita de l'Alcaldessa i la regidora.

  El Casal de la Gent Gran, ple d'usuaris i usuàries en el moment de rebre la visita de l'Alcaldessa i la regidora.

 • Tots els protagonistes del Festival de Nadal, ballant una coreografia al pavelló d'esports.

  Tots els protagonistes del Festival de Nadal, ballant una coreografia al pavelló d'esports.

Enllaços relacionats