Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

Conveni entre el Casal de la Gent Gran i l'Ajuntament per a l'organització d'activitats

10 de febrer de 2015L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i el Casal de la Gent Gran han renovat el conveni anual de col·laboració per a la realització d'activitats d'interès per al col·lectiu i per a la vida cultural i associativa de la vila.

 

La Tinenta d'Alcaldia i regidora de Gent Gran, Carme Sanz, ha acompanyat al president del Casal de la Gent Gran, Francesc Marsal, durant la signatura del conveni. Sanz ha subratllat que "el Casal de la Gent Gran és un col·lectiu molt actiu". "Sempre són els primers disposats a col·laborar amb l'Ajuntament per a l'organització de moltes activitats que van més enllà de les enfocades a la gent gran, com el Pati Lúdic de Nadal, la Cavalcada de Reis Mags i moltes altres", ha exemplificat.

 

El pacte regula que l'Ajuntament aporta enguany 10.630€ a l'entitat per a la gestió quotidiana del Casal de la Gent Gran i la realització d'activitats d'interès mutu. "És la mateixa quantitat atorgada al 2014", ha explicat Sanz. "Hem pogut millorar la partida respecte als convenis dels anys 2012 i 2013, dotats amb 8.000€ cadascun", afegeix Sanz.

 

El conveni d'enguany detalla diverses activitats, però també obre la porta a l'organització "d'una activitat nova, com el taller de tall i confecció amb la mirada posada a la celebració de la desfilada de vestits de paper, prevista per al 26 d'abril, un dia després de la Festa de la Gent Gran", avança Sanz. Aquesta darrera celebració tornarà a comptar en aquesta edició amb l'actuació de La Maña, a la qual s'hi afegirà el grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

 

Les activitats que sí estan expressament detallades al conveni, amb el compromís del Casal de la Gent de dur-les a terme, són els balls de saló quinzenals, el taller de ball en línia setmanal, les activitats relacionals del Casal, viatges i excursions, participació en festes populars com el Carnestoltes, Fira Palau, les revetlles de Cap d'Any i de Sant Joan, el Vermut de Festa Major i la Castanyada. A banda, s'hi inclouen xerrades, tallers i altres esdeveniments d'interès per a la gent gran. Pel que fa a les excursions, Sanz ha destacat que "l'objectiu és subvencionar-ne algunes perquè aquelles persones del col·lectiu que normalment no poden pagar-les puguin gaudir també de sortides cultures amb el grup".


Imatges relacionades

 • 150210 casalgentgran conveni

  150210 casalgentgran conveni

 • 150210 casalgentgran tallermemoria

  150210 casalgentgran tallermemoria

 • 150210 casalgentgran cursinformatica

  150210 casalgentgran cursinformatica