Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

Més de 200 persones participen a la primera edició d’aquest curs de les caminades A Cent cap als Cent

19 de novembre de 2015Més de 200 persones han participat aquest matí en la passejada que inicia el cicle de caminades “A Cent cap als Cent” d’aquest curs 2015-2016 de la Diputació de Barcelona. Els municipis participants han estat Hostalets de Pierola, Santa Perpètua de Mogoda, Corbera de Llobregat i Palau-solità i Plegamans.

 

El regidor d’Esports, Miquel Rovira, ha donat la benvinguda a les persones participants i els ha animat “a seguir fent salut mitjançant l’esport diari”.

 

Per la seva banda, l’alcaldessa del municipi, Teresa Padrós, s’ha interessat per saber com ha anat la caminada un cop realitzada i ha parlat amb els assistents de l’entorn natural del nostre poble.

 

“A Cent cap als Cent” és un projecte d'Esports de la Diputació de Barcelona que té per objectiu fomentar l'afició entre la gent gran de realitzar caminades amb regularitat, motivar l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements en relació al món natural, i afavorir les relacions interpersonals i de grup en un ambient natural i adaptat a les seves necessitats.

 

A més, obre la possibilitat de donar a conèixer diferents entorns geogràfics de la província i viure la natura de forma totalment adaptada a les possibilitats de la gent gran que hi participa, al mateix moment que busca ajudar a millorar la sociabilitat d'aquest col·lectiu.


Imatges relacionades

 • A Cent cap als Cent

  A Cent cap als Cent

 • L'acte de benvinguda s'ha fet a la pista poliesportiva

  L'acte de benvinguda s'ha fet a la pista poliesportiva

 • El regidor d'Esports, Miquel Rovira, ha acompanyat als participants en el tram de sortida

  El regidor d'Esports, Miquel Rovira, ha acompanyat als participants en el tram de sortida

 • A Cent cap als Cent

  A Cent cap als Cent

 • A Cent cap als Cent

  A Cent cap als Cent