Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 3 d'agost
    |
  • Imprimeix la pàgina

L’Ajuntament lamenta la pèrdua de Francesc Marsal, president del Casal de la Gent Gran

5 de gener de 2016L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans lamenta profundament la pèrdua de Francesc Marsal, president del Casal de la Gent Gran i molt actiu dins el món associatiu del municipi. L’Ajuntament vol transmetre a la seva família i amics el seu condol i tota la seva solidaritat.

 

La vetlla es fa aquesta tarda i demà al matí, al tanatori de la vila. El funeral tindrà lloc demà, 6 de gener, a les 12.50h, a l’església de Santa Maria de Palau-solità.

 

“Era una excel·lent persona, molt mediador i un gran president del Casal de la Gent Gran”, subratlla Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans. “Sempre estava a l’alçada de les circumstàncies, en totes les situacions, i col·laborava en tot i amb tothom, sense fer cap mena de distinció”, afegeix l’Alcaldessa.

 

“El trobaré molt a faltar”, lamenta Carme Sanz, Tinenta d’Alcaldia i regidora de Gent Gran. “El Sisco és una de les millors persones que he conegut; educat, afable... Es feia estimar molt i mai tenia un ‘no’ per a ningú”, continua Sanz. “Ho ha fet tot molt gran i molt bé, estava sempre al tanto de tots els detalls, preocupant-se pels demés i col·laborant en tot”, comenta la regidora.

 

“Era un gran amic, tots ens l’estimàvem molt”, manifesta Lluïsa Callado, vicepresidenta del Casal de la Gent Gran. “Ahir mateix ens tranquil·litzava a tots en una gestió del Casal de la Gent Gran. Sempre tenia aquesta actitud, d’ajudar i tirar endavant el que calgués”, manifesta Callado.


Imatges relacionades

  • Llaç negre com a signe de dol.

    Llaç negre com a signe de dol.