Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Una setantena de persones participen de la jornada esportiva per a la gent gran

9 de maig de 2016Unes setanta persones han participat aquest matí en una jornada esportiva per a la gent gran que ha organitzat l’Ajuntament a la pista poliesportiva coberta del pavelló d’esports. La majoria d’homes i dones que han ballat les coreografies d’Isidre Vallès fan esport de forma regular en les Activitats Esportives Municipals, si bé també hi han acudit una desena d’avis i àvies del Centre Residencial Palau.

 

L’Alcaldessa, Teresa Padrós, s’ha unit a la celebració, junt amb Carme Sanz, Tinenta d’Alcaldia i regidora de Gent Gran, i Miquel Rovira, regidor d’Esports. Padrós i Rovira han decidit moure l’esquelet amb la resta de participants, amb els ritmes ben animats que han sonat.

 

“Fer gimnàstica i esport és cabdal per tenir una bona qualitat de vida i mantenir la salut”, ha comentat Padrós, qui ha precisat que “en aquest poble no tenim gent gran, són tots i totes molt joves perquè no paren, tant pel que fa al munt d’activitats que organitza el Casal de la Gent Gran com a l’hora de col·laborar amb la resta d’actes que es fan al poble”. Rovira i Sanz, al seu torn, han dedicat també unes paraules a tot el grup per donar-los la benvinguda i animar-los a passar-s’ho bé en aquesta festa que s’organitza anualment.


Imatges relacionades

  • 160509 jornadaesportiva gentgran 01

    160509 jornadaesportiva gentgran 01

  • 160509 jornadaesportiva gentgran 02

    160509 jornadaesportiva gentgran 02