Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

La Desfilada de Vestits de Paper meravella a un públic format per unes 400 persones

17 de maig de 2016 

La Desfilada de Vestits de Paper que s’organitza cada any a Palau-solità i Plegamans es consolida com a un acte que atreu un nombrós públic per admirar les creacions artístiques d’un grup de modistes de la vila i d’altres poblacions. En aquesta tercera edició, celebrada diumenge, unes 400 persones van acudir fins al pavelló d’esports per no perdre’s aquesta mostra d’obres d’art en moviment.

 

“Cada any ve més públic per veure-ho”, considera Carme Sanz, Tinenta d’Alcaldia i regidora de Gent Gran. “Les persones que fan aquestes creacions són autèntiques artistes, jo proposaria la feina que fan com a patrimoni nacional”, afegeix Sanz abans d’explicar la quantitat de detalls minuciosos amb què estaven decorats bona part dels vestits.

 

En aquesta ocasió es van poder contemplar 45 creacions, portades amb glamur i alegria per les models, que en la majoria de casos són també les modistes. Gairebé tots eren vestits de dona, si bé també es van veure quatre de nena i un esmòquing de senyor. Dotze d’aquests vestits han estat fet per senyores de Palau-solità i Plegamans, la resta de creacions i de models provenien de Montcada i Reixac, l’Hospitalet de Llobregat, Llinars del Vallès i les Franqueses del Vallès.

 

Les creacions de Palau-solità i Plegamans han estat realitzades al Taller de Costura del Casal de la Gent Gran, al qual s’hi pot apuntar qualsevol persona que hi tingui interès. S’hi fan els vestits de paper durant unes setmanes a l’any. La resta del temps, s’hi fan peces de roba. El taller funciona amb tres monitores: Maria Costajussà, Teresa Carol i Teresa Ponseti.


Imatges relacionades

  • 160517 desfiladavestitspaper01

    160517 desfiladavestitspaper01

  • 160517 desfiladavestitspaper02

    160517 desfiladavestitspaper02