Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost
  |
 • Imprimeix la pàgina

Aquest cap de setmana arriba una nova edició de la Festa de la Gent Gran

15 de maig de 2018Unes 800 persones majors de 65 anys es reuniran al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor

 

La desfilada de vestits de paper se celebrarà diumenge, on es mostraran una quarantena de dissenys

 

Aquest dissabte 19 de maig, el Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor acollirà, un any més, la Festa de la Gent Gran de Palau-solità i Plegamans. Unes 800 persones, majors de 65 anys, ja s’hi ha inscrit per gaudir plegades del dinar d’agraïment que ofereix l’Ajuntament: “Amb aquesta festa volem retornar-los tot allò que ens han donat, tot i que es mereixen més d’un dia”, explica Carme Sanz, regidora de Gent Gran. Sanz parla d’aquesta Festa com “la festa que es mereixen tots els avis i àvies”, ja que “molts d’ells són els que han tirat de nosaltres endavant i ara ho han de tornar a fer, tenint cura dels nets i netes, dels seus companys malalts...”. Enguany, entre les persones assistents, n’hi ha una de 101 anys i 37, de més de 90 anys, una xifra que s’ha incrementat respecte de l’any passat. Per a aquest grup, s’organitza durant la Festa, un homenatge a càrrec de les autoritats locals.

 

L’obertura de portes serà a les 12 h i s’allargarà fins a les 18 h. La presentació de l’acte anirà a càrrec de Txema Segura. El monòleg de l’actor Joan Pere serà la primera actuació de la Festa, la qual també comptarà amb l’actuació de Xevi&Ulises, dos artistes que combinen la interpretació de peces musicals amb l’explicació d’històries.

 

 

Desfilada de vestits de paper

 

Diumenge, 20 de maig, tindrà lloc, al mateix espai, la tradicional desfilada de vestits de paper, confeccionats per l’alumnat dels tallers de costura en paper del Casal de la Gent Gran de Palau-solità i Plegamans i de diverses entitats d’altres poblacions que també es dediquen a aquest art. Es mostraran una quarantena de creacions, entre les quals hi ha dos dissenys per a infants. “Són dignes d’admiració. Fins i tot fan ganxet amb paper”, ha apuntat la regidora. Es tracta d’una activitat oberta a tota la ciutadania, la qual es preveu que aplegui unes 550 persones i que començarà a les 17.30 h.

 

El públic també podrà visitar, al vestíbul del Pavelló, la mostra de les disfresses que s’han elaborat al llarg dels anys des del Casal de la Gent Gran. L’exposició hi serà fins al 27 de maig.

 


Imatges relacionades

 • Festa de la Gent Gran 2017

  Festa de la Gent Gran 2017

 • Festa de la Gent Gran 2017

  Festa de la Gent Gran 2017

 • Desfilada de vestits de paper 2017

  Desfilada de vestits de paper 2017